Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha folyamatosan zaklat az exem? 18L
Ő volt az első barátom, próbáltam vele megbeszélni a dolgokat, de lehetetlen. Folyamatosan csak engem hibáztat a saját hibáiért is, más lányokat dicsérgetett engem pedig csak bántott,egy kedves szava nem volt, pedig próbáltam mindent megadni neki amit szeretett volna,de sose foglalkozott velem csak játszott,hiába csináltam akármit,nem is vagyok elhízva. Elveszi az összes engergiámat pedig nagyon elnéző vagyok,de már nem bírom tovább vele.
Mondtam neki többször, hogy próbáljon meg ezeken változtatni,csak mondja,de nem tett semmit,így dobtam.
De folyamatosan zaklat azóta hiába tiltom le, messze lakunk egymástól tudja,hogy hol lakok, az ismerőseimet,családomat is zaklatja. Hogy állíthatnám le végre?
Ne válaszolj az üzeneteire! Ha facebookon rád ír válasz nélkül tiltsd le! Ha felhív megismered a hangját egy szó nélkül tedd le. Ha élőben keres zárd ki! Kérd meg ugyan ezekre az ismerőseidet is. Ha látja hogy lesz*rod akkor előbb utóbb lekop,megunja.
20/L
Köszönöm a normális válaszokat.:)
Letiltottam már de ír új profilokkal, ismerőseimnek is szóltam hogy hagyják figyelmen kívül, de írja nekik is hogy vissza akarja hozni a cuccaimat, el akar jönni hozzám.
Meg nem akarja annyiban hagyni az egészet, mert én voltam az első barátnője,és mennyire szeret engem,pedig nem mutatta ki sose..
Feljelentéssel nem sokra mennék szerintem, nem nagyon foglalkoznak az ilyesmivel állítólag,sok bizonyíték kell hozzá és még akkor se biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!