Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivek foglaljam le magam míg a párom szórakozni megy?
Nem találtam megfelelő kategóriát, ezert ide írtam.
Párom fesztiválozni ment és holnap reggel jön haza.
Sajnos nagyon nehezen élem meg, ugyanis én nem ilyen beállítottságú vagyok és nagyon szomorkodom. Termeszetesen nem vagyunk összenőve,de valahogy aggodalommal tölt el ez most. Valójában nem ez a kérdés, hanem az hogy mivek foglaljam le magam egész nap, illetve este majd ha nem jon alom aszememre?
Vannak hobbijaim, kezimunka, stb, de valahogy csak rágódok és nkmcs motivációm.
Valaki tudna segiteni egy pár jó szóval vagy ötlettel?
Sajnos a barátaim vagy kirándulnak vagy nagyon messze vannak tőlem. Ugyhogy valamit egyedül kellene kitalálnom
Az, hogy rosszul érzed magad ebben a helyzetben, valószínűleg nem ok nélkül való. Én elgondolkodnék a helyedben ez idő alatt, hogy azért érzem magam most rosszul, mert nekem vannak kötődési problémáim, vagy azért, mert a párom áll hozzá rosszul a kapcsolatunkhoz.
Biztonságos kötődésű ember stabil párkapcsolatban nem esik kétségbe attól, hogy a párja elment egy napra nélküle. Azaz vagy te vagy túlságosan szorongó, vagy a kapcsolatotok nem kellően stabil.
Levest biztosan nem főznék egyik esetben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!