Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért baj az ha este kimegyünk...

Mért baj az ha este kimegyünk szórakozni a barátokkal?

Figyelt kérdés
Tegnap este kimentünk kajalni a baratokkal es erről a szülők nem tudtak mivel amugy sem engedtek volna ki (meg jegyzem 18 vagyok) persze erre rá jöttek és most ezen van a balhé. Miért ilyen nagy baj ha elmegyek otthonrol?
2023. ápr. 5. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A balhé inkább abból van, hogy eltűnsz szó nélkül, és nem tudják hogy kikkel, hol és mit csinálsz. Nem beszámolni kell, csak előre jelezni hogy ha esetleg nem találnak akkor nem vesztél el, nem raboltak el, és nem csinálsz hülyeségeket. Balhé akkor van, ha nem tudod ezt normálisan megbeszélni, hanem leállsz vergődni és hisztizni mint egy kölyök, akinek tényleg engedélyt kell kérnie sötétedés után. Ha nem erről van szó, akkor meg állj a sarkadra, hogy 18 vagy és tudsz vigyázni magadra.
2023. ápr. 5. 13:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Én már sokkal korabban bejelentettem h kimegyek a baratokkal de ők meg mindig azt hiszik hogy egy gyerek vagyok es mikor fel vilagositom oket akkor nekik kulon fele kifogasuk lesz h ezert meg azert nem engednek ell.
2023. ápr. 5. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd ha szülő leszel meg fogod érteni. Talán addigra a helyesírásod is javulni fog.
2023. ápr. 5. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:

"akkor nekik kulon fele kifogasuk lesz h ezert meg azert nem engednek ell"

Na tessék, akkor ott a válasz a kérdésedre. Miben tudunk mi ennél többet segíteni? Nem érted, amit mondanak? Hívjam fel anyádat, hogy mondja el nekem is?

2023. ápr. 5. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert még egy éhes szájat már nem tudnak eltartani.
2023. ápr. 5. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!