Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért jár még 1 év szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár még 1 év szakítás után is a fejemben az exem?! Mit tudnék csinálni hogy végre elfelejtsem ?

Figyelt kérdés
szept. 22. 21:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Próbálkozom ismerkedni stb, egy dbig elvagyok aztán visszahátrálok ürességet érzek lehet idő mire újra kialakulna bennem valami
szept. 23. 11:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagy szerelem volt? Sokáig voltatok együtt?
szept. 23. 12:49
 13/17 A kérdező kommentje:
12/12 4 évig voltunk együtt. Együtt is laktunk igen
szept. 23. 15:02
 14/17 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

én is hasonló cipőben vagyok(igaz én pár hónapja szakítottam mi is együtt éltünk 2 évig) tudom ,hogy nagyon nehéz de próbálj meg magadra koncentrálni, foglald le magad /edzés, barátok, család, új hobbi stb/ az ismerkedést ahogy fent is írtad, lehet hogy azzal én várnék amíg a test, szív, lélek, elme kitisztul ergo "kiéheződsz"..:)

szept. 23. 15:18
 15/17 A kérdező kommentje:
3 napja csak vele álmodok…
szept. 24. 08:51
 16/17 jakis válasza:
Ezt én honnan tudjam?
szept. 28. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne írj neki, semmilyen kapcsolatot ne tarts vele és ne gondolj rá. Ez a legnehezebb, mert elvarratlan szálak vannak, gondolom. Félbemaradt egy csomó minden, és azért a négy év az sok idő. Nemcsak azért, mert összeszoktatok, hanem azért, mert túl sokára derült ki, hogy nincs folytatás.

Ha nem megy, felkereshetsz egy pszichológust is.

szept. 28. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!