Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exed megtenné, mit lépnél és miért?
Màrha megölné a macskàim? Mivel bentiek, így az àllatkínzàson kívül repülne a garàzdasàg, betörés, rablàs miatti feljelentés.
Bàr csodàlkoznék, ha ilyet tenne, ő is szerette a macskànkat.
1.
Ó töki..., vannak, akik a saját GYEREKÜKET ölik le, hogy a másikat büntessék!
Mivel megölni nem ölhetem. A feljelenésem kívül megkeseríteném az életét ahogy csak tudom.
Mivel fotót amúgy is kellen készíteni szegény kiskutyáról a feljelentés miatt, felhasználnám nemesebb célokra is.
Ellátogatnék a munkahelyére és beszélnék a főnökével. Oda dugnám az orra alá a képet, hogy nézze csak milyen elmeháborodott, beteg embert alkalmaz.
Elmondanám az összes barátjának, a rokonainak, a szomszédjanak, ha tudom, hogy alakulóban van neki valami új barátnő, őt is azonnal megkeresném, valószínűleg a közösségi oldalait is teleszennyezném a hírrel. És ez folytatódna egészen addig amíg jónak látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!