Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az exed megtenné, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exed megtenné, mit lépnél és miért?

Figyelt kérdés
MINDEGY, hogy férfi vagy nő az exed! [link]

szept. 9. 20:24
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
68%

Màrha megölné a macskàim? Mivel bentiek, így az àllatkínzàson kívül repülne a garàzdasàg, betörés, rablàs miatti feljelentés.

Bàr csodàlkoznék, ha ilyet tenne, ő is szerette a macskànkat.

szept. 9. 20:27
 2/8 A kérdező kommentje:

1.

Ó töki..., vannak, akik a saját GYEREKÜKET ölik le, hogy a másikat büntessék!

szept. 9. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én kutyámat ölné meg, utána olyat tennék amitől én megyek börtönbe, ő meg a temetőbe!
szept. 9. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a #3-massal, a minimum az lenne, hogy félholtra veretném a mocsadékot.
szept. 9. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel megölni nem ölhetem. A feljelenésem kívül megkeseríteném az életét ahogy csak tudom.

Mivel fotót amúgy is kellen készíteni szegény kiskutyáról a feljelentés miatt, felhasználnám nemesebb célokra is.

Ellátogatnék a munkahelyére és beszélnék a főnökével. Oda dugnám az orra alá a képet, hogy nézze csak milyen elmeháborodott, beteg embert alkalmaz.

Elmondanám az összes barátjának, a rokonainak, a szomszédjanak, ha tudom, hogy alakulóban van neki valami új barátnő, őt is azonnal megkeresném, valószínűleg a közösségi oldalait is teleszennyezném a hírrel. És ez folytatódna egészen addig amíg jónak látom.

szept. 10. 07:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
1000%, hogy megtenném a feljelentést, és akárhogy könyörögne, semmi pénzért nem vonnám vissza. Nem csak a konkrét eset miatt, hanem mert jobb, ha az ilyen pár évig nincs emberek között.
szept. 10. 10:25
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
El sem tudom képzelni, mit tennék. Általában tudok az érzelmeimen uralkodni, de azt hiszem, nem állnék jót magamért.
szept. 10. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Mocskolni szennyezni ha jol tudom bűncselekmény. Viszont ha följelented akkor megszìvja mert nagyon meghurcoljàk, mivel bűncselekmêny igy visszavonni nem is lehet, ha kap egy börtönbüntetést az pedig elég nagy bosszú sztem
szept. 10. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!