Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom megtenni?
Sziasztok!
Gondban vagyok, van egy parkapcsolatom, lassan 3 eve. Eleg rossz, erzelmi zsarolasban tart a parom, iranyitani akar ahogy tud, ha valamit mashogy szeretnek mint O, akkor mar en vagyok a rossz, vagy kapom az ivet, vagy kihozza belolem, hogy miatta valtoztassak a dontesemen. 2 hete levelben elmondtam Neki, mik a fobb problemak, de csak ismeteltem amit korabban. Eloszor igazat adott, aztan irta, hogy adjak meg egy eselyt, megvaltozik, csak ido kell hozza, nem is keves mondjuk. Megerdemli az eselyt szerinte, mert egyszer mar sikerult, stb..
Aztan akkor azt mondtam, mivel 2 opciot adott csak, hogy maradjunk akkor a probanal, de reszemrol ilyen vagy-vagy hozzaallassal. Valamiben valtozott, de en ugyan ugy azt erzem, hogy nem erzem jol magam vele. Akar uzenetben, akar szemelyesen, valamiert nem tudtam kimondani, hogy vege. (Nyilvan bennem volt, hogy mi van, ha megbanom es megis ot akarom, de regota akartam mar menni, szoval ez csak egy felesleges felelem.)
Egyszeruen barmi van, zsarol, iranyitani akar, stb es ennek megfeleloen nem tudok kilepni. Meg uzenetben sem vagyok ra kepes, semmi cuccom nala, nem elunk egyutt, szoval nem kene foglalkoznom semmivel. Nem feltetlen javithatatlan dolgok, de annyira nem vonzo mar es nem hoz lazba, hogy komolyan kuzdenem kell azert, hogy tudjak vele szeretkezni. Beszeltem sok emberrel, barattal, pszichologussal, de nem sikerult elorebb jutnom.
Volt, amikor pszichiaterhez akart kuldeni, mert nem jegyzem el, stb..)
Valaki tud tippet adni, hogyan tudnek ebbol valahogy kijonni?
Fiatal vagyok meg, es mar nem birom azt a folyamatos depressziot, szenvedest mellette, amiben reszem van, ahogy banik velem sokszor, stb. Jut eszembe, irta ket hete, hogy egy ideig lesz az, amit en szeretnek, stb a valtozas kapcsan, szoval jo hozzaallas.) Sot, azota azt is belem magyarazta, hogy en rombolom a kapcsolatunkat, ami amugy tok jo, es miattam van az egesz szenvedes (nem igaz). En mindig mindent megtettem Neki, erte, sose akartam megbantani, inkabb elvonultam). Lehetne mas lany, akivel ugy erzem, jo lenne, es var is ram, de valoszinuleg mar nem sokaig. Nyilvan nem befolyasolhat ez, de szamit.
Ha barkinek van otlete, orommel fogadom es koszonom! Ha tobb infora van szukseg, beszeljunk privatban! Koszonom, de nem erdekelne a kioktatas, hogy peldaul neten szakitani gaz. Ez a modszer se megy, szoval nem is vagyok elorebb. Elnezest az ekezetekert. Szep estet!
25/FFI
Ha már az elejétől fogva kétségeid voltak akkor miért folytattad? Én tökéletesen megértem mit érzel mivel ugyanebben a cipőben jártam én is a múlt hónapig.
A másik dolog amit nem értek, hogy miért nem szakítasz és éled az életed egyedül?...úgy is lehetsz boldog. Úgy látom, hogy TE választod a boldogtalanságot és próbálod elhitetni magaddal, hogy te már semmit nem tudsz tenni ellene...azonban ez nem igaz, csak hát ez a nehezeb és bizonytalanabb út.
Az a baj, hogy azt vallom, ha valami el romlik, nem egyből eldobni kell, hanem megjavítani. De mindig ugyan azokat a köröket járom, egy ideig változik, aztán ugyan az minden. Így nyilván nehéz egy eljegyzésre gondolni is, pedig az is már itt kellene, hogy legyen, ha szeretem. (szerinte)
Próbáltam szakítani, de nem tudtam kimondani, hogy vége, de nem tudom miért. Talán félek tőle, mert úgy is visszazsarol magához. Ha gondolod, privátban akár többet is írhatok. Egyébként, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!