Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, úgy érzem tönkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, úgy érzem tönkre tettem az exem életét, aki mindent megtett értem?

Figyelt kérdés

Az van hogy ő túl rendes hozzám, mintha nem is tudom mi lennék és mondtam neki többször is frusztráló.

Nem azt mondom hogy egy bunkó paraszt legyen, csak azt hogy ne én legyek középpontban.

A másik a szex... Az a baj hogy hogy nem akar "dugni" hanem "szeretkezni"

Gondolom ertiket mire gondolok, hiába jeleztem neki azt mondta hogy nem tud velem úgy bánni, mert szeret...

Hát annyira elegem lett ebből hogy egyáltalán nem kívántam már, együtt élünk, (ő költözött hozzám) és frusztrált már sokszor...

Aztán volt egy céges csapatépítő ahol az egyik kolléga megkornyékezett és pont az a pasi volt ami nekem kellett, és ott megcsaltam vele a páromat. Ez a kolléga az ország másik végében dolgozik, szóval mikor megtorten végre megint azt éreztem hogy Nő vagyok...

Igazabol nem mondtam el a páromnak de de azért szerintem volta rá utaló jelek amiről ő nem is vett tudomást.

Aztán lett egy szeretőm és kibukott a dolog elmondtam neki mendent, erre elviharzott majd visszajott 1 óra múlva hogy beszéljük meg a dolgot, és azzal jött hogy mindenhol vannak kilengesek és hogy ez nem kell hogy a kapcsolat véget jelentse.

Nálam meg elszakadt a cérne és elmondtam neki hogy nem férfi a szememben, nem kell nekem, de ez után szinte könyörgött hogy ne tegyem ezt, majd pedig kitettem a lakásból a szűrés, hogy szakítok vele és felejtsen el...

3 évet voltunk együtt, ezek utan üzenetekkel csesztetett, hogy minden a régi lesz csak hagyják fel a szex kapcsolatommal meg minden, leírtam neki hogy nem hagyok fel vele és nagyon örülnék ha talán magának egy másik lányt, akár segítek is neki, de köztünk soha nem lesz semmi...

Egy időre békén hagyott aztán fél hívott az anyja hogy tönkretettem a fiát, merthogy miattam öngyilkossági kísérlet miatt a pszichiátriára került.

Nyilván elhirdott mindennek, nagyon sajnálom ami történt vele, de 30 évesen fel kellene tudnia dolgozni egy szakítást.

Persze az hagyja azt mondja hogy ezt én tettem vele hogy negcsaltam stb. Stb.

Hát engem is csaltak meg, konkrétan a legjobb barátnőmmel és mégse akartam megölni magam...

A lényeg hogy ettől függetlenül hibásnak érzem magam, mit tehetnék?

25l

aug. 23. 18:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem hosszútávon az exed jól járt, hogy szakítottál vele. Így van lehetősége olyan embert találni, aki viszont szereti és neked is van lehetőséged olyan embert találni, aki nem szeret téged. Így mindketten eléritek a vágyott állapotot, amiben szeretnétek élni.

Az öngyilkosságra térve, bár lehet, hogy hülyén hangzik, de ez teljesen normális, ha valaki szeret valakit. A feltétel nélküli szeretetnek az az egyik fundamentuma, hogy a szeretet tárgya nélkül az élet értelmetlenné válik, ami pedig ki triggereli az illetőben az öngyilkosságot. Viszont te ezért alapvetően nem vagy felelős, az ő hibája az, hogy nem mérte fel a körülményeket jól és egy lelketlen emberbe szeretett bele aki évekig kihasználta, átverte és rendszeresen félre d.gott.

A megoldás szerintem az lenne, ha te is és ő is szakemberhez fordulnátok csak mind a ketten más célból..

aug. 24. 12:53
 22/32 A kérdező kommentje:

Nem csaltam évekig, és ő volt az aki nálam lakott nem fordítva, mindben segítettem neki amiben tudtam, pl munkát találni... Szóval inkább ő járt jól...

Nem tudom honnan veszed azt hogy nekem olyasvalkibkell aki nem szeret...

aug. 24. 13:05
 23/32 anonim ***** válasza:
75%
Igaza van. Egy utolsó senkiházi otromba lotyó vagy!
aug. 24. 13:07
 24/32 A kérdező kommentje:
Persze, ha ezt egy férfi csinálná...
aug. 24. 13:08
 25/32 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanúgy lotyó, nincs kivételezés!
aug. 24. 13:09
 26/32 A kérdező kommentje:
Ok
aug. 24. 13:10
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalás nem feltétlen ott kezdődik, mikor lefekszel valaki mással. A leírtakból én arra tudok következtetni, hogy érzelmileg már jóval korábban megcsaltad őt.

Persze, szép és jó dolog az, hogy segítettél e neki, de nem hiszem, hogy ha megkérdeznénk az exedet, hogy megért e neki egy jó munkahely annyit, hogy lelkileg tönkremenjen, akkor az lenne rá a válasza, hogy persze. :D Valószínűleg az öngyilkossági kísérlete sem erre utal...

Mindenesetre függetlenül ettől a helyzettől, én hiszem azt, hogy az emberek képesek változni ha akarnak és sosem késő. Ezért is javaslom, hogy fordulj szakemberhez és próbálj meg "jobb útra térni". A sráccal meg inkább ne is foglalkozz meg az anyjával se. Ha hívnak inkább ne vedd fel és ne is beszélj velük a továbbiakban egy szót se. Ez nekik is és neked is jobb hidd el...

aug. 24. 13:16
 28/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ kedves utolsó😊

Mit értesz az alatt hogy jobb útra térni?

Attól hogy őt negcsinaljak tál nem jelenti azt hogy mást is megcsalnék, sokan elfelejtik szerintem azt, hogy ha valakit negcsaknak annak oka van, pl nem kapja meg az adott fél azt amit szeretne...

Tudom hogy akkor őszintén oda kell állni és megmondani és utánna keresni valaki mást, de sajnos a vágy nagy úr...

Tobb ilyet nem csinálok

aug. 24. 13:22
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, hogy beleugatok, de kérdező ha nem tudsz magadnak parancsolni, a vágyaid irányítanak akkor önuralmat kéne gyakorolni és szerezni.
aug. 24. 13:26
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy jó hozzáállás az, hogy személyfüggővé tesszük a megcsalás bármilyen formáját. Szerintem a megcsalás minden esetben rossz és ha már pusztán az igény felmerül benned arra vonatkozóan, hogy ez megtörténjen a részedről, akkor szerintem ott már érdemes elgondolkozni a szakításon.

Ha van egy társad, akivel megtudod élni normális keretek között ezeket a vágyakat, akkor nem lesz olyan, hogy valaki más iránt is érezni fogsz olyan ellenálhatatlan baromi erős vágyat, amit azonnal ki kell élned.

A jobb útra térés alatt, arra gondoltam, hogy szerintem stabilizálnod kéne az értékrended és olyan helyes erkölcsi és morális korlátokat kéne felállítanod magad számára, amivel sem saját magad sem a környezetedet nem rombolod. Viszont ez melós dolog, amihez szükséges lehet egy szakember segítsége is és egy nagyfokú önismeret is persze.

aug. 24. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!