Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, úgy érzem tönkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, úgy érzem tönkre tettem az exem életét, aki mindent megtett értem?

Figyelt kérdés

Az van hogy ő túl rendes hozzám, mintha nem is tudom mi lennék és mondtam neki többször is frusztráló.

Nem azt mondom hogy egy bunkó paraszt legyen, csak azt hogy ne én legyek középpontban.

A másik a szex... Az a baj hogy hogy nem akar "dugni" hanem "szeretkezni"

Gondolom ertiket mire gondolok, hiába jeleztem neki azt mondta hogy nem tud velem úgy bánni, mert szeret...

Hát annyira elegem lett ebből hogy egyáltalán nem kívántam már, együtt élünk, (ő költözött hozzám) és frusztrált már sokszor...

Aztán volt egy céges csapatépítő ahol az egyik kolléga megkornyékezett és pont az a pasi volt ami nekem kellett, és ott megcsaltam vele a páromat. Ez a kolléga az ország másik végében dolgozik, szóval mikor megtorten végre megint azt éreztem hogy Nő vagyok...

Igazabol nem mondtam el a páromnak de de azért szerintem volta rá utaló jelek amiről ő nem is vett tudomást.

Aztán lett egy szeretőm és kibukott a dolog elmondtam neki mendent, erre elviharzott majd visszajott 1 óra múlva hogy beszéljük meg a dolgot, és azzal jött hogy mindenhol vannak kilengesek és hogy ez nem kell hogy a kapcsolat véget jelentse.

Nálam meg elszakadt a cérne és elmondtam neki hogy nem férfi a szememben, nem kell nekem, de ez után szinte könyörgött hogy ne tegyem ezt, majd pedig kitettem a lakásból a szűrés, hogy szakítok vele és felejtsen el...

3 évet voltunk együtt, ezek utan üzenetekkel csesztetett, hogy minden a régi lesz csak hagyják fel a szex kapcsolatommal meg minden, leírtam neki hogy nem hagyok fel vele és nagyon örülnék ha talán magának egy másik lányt, akár segítek is neki, de köztünk soha nem lesz semmi...

Egy időre békén hagyott aztán fél hívott az anyja hogy tönkretettem a fiát, merthogy miattam öngyilkossági kísérlet miatt a pszichiátriára került.

Nyilván elhirdott mindennek, nagyon sajnálom ami történt vele, de 30 évesen fel kellene tudnia dolgozni egy szakítást.

Persze az hagyja azt mondja hogy ezt én tettem vele hogy negcsaltam stb. Stb.

Hát engem is csaltak meg, konkrétan a legjobb barátnőmmel és mégse akartam megölni magam...

A lényeg hogy ettől függetlenül hibásnak érzem magam, mit tehetnék?

25l

2024. aug. 23. 18:00
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
10 igazad van soha nem lehet tudni ki mikor kerül oda és nekem nagyon rossz hogy miattam van ott, nem is tudom mi lett volna ha tényleg sikerül és nem találják meg a síneken, miattam halt volna meg...
2024. aug. 23. 18:50
 12/32 A kérdező kommentje:

10es értem amit mondasz, nem is tudom mi lett volna ha nem találják meg és tényleg sikerül neki...

Akkor miattam halt volna meg?

2024. aug. 23. 18:51
 13/32 anonim ***** válasza:
90%
Na most amiatt megesz téged a bűntudat. Kívántam, hogy egyen meg a lelkiismeretfurdalás, de na fölösleges volt. Lehet egyébként, hogy akkor is megtette volna ha csak szakítottál volna vele, de az csak feltételes mód, sajnos, hogy rátettél a lapátra, oda jutott. Megjegyzem, hogy veled se minden tiszta. Egyrészt nem dobtad ki megcsalás előtt, másrészt védekezel pedig magad nem tudod becsapni. Menj el gyónni ha egy kicsit hívő vagy, vagy soha többé ne viselkedj így más embertársaddal, szakíts időben. Durva, hogy 3 évet voltál vele miközben nem tartottad férfinak...
2024. aug. 23. 18:56
 14/32 A kérdező kommentje:

Édes istenem meg jó hogy bánt...

Az elején jó volt minden az utóbbi 1 évben voltak bajok, ő meg úgy akarta kompenzálni hogy úgy bánt velem mintha valami méltóság lennék, azért nem dobtam mert reménykedtem benne hogy változik a helyzet, onnet hogy megcsaltam tényleg lett volna a korrekt ha elmondom neki, tudom jól...

De biztos hogy észrevette a jeleket, csak nem lépett...

2024. aug. 23. 19:02
 15/32 anonim ***** válasza:
91%

"Az van hogy ő túl rendes hozzám, mintha nem is tudom mi lennék és mondtam neki többször is frusztráló."

Ha nem kell túl rendes, ne rabold az idejét és a lelkét.

2024. aug. 23. 19:09
 16/32 anonim ***** válasza:
78%

Megcsalás helyett inkább rá kellett volna beszélni pszichológusra! De mivel egyáltalán nem szeretted őt és még embernek se tartottad inkább lesüllyedtél hasonló csúszó mászóvá mint aki megcsalt CSAK szex miatt!!! Mégha legalább érzések lettek volna benne fogjuk rá, hogy valamilyen mértékben érthető. De szex miatt? Sehogyse.

Gondolom jelenleg is szexkapcsolatokban éled ki magad. Hát az is való neked. Párkapcsolatra egyelőre nem vagy alkalmas. If I were you inkább magammal foglalkoznék, hogy miért is jöttem össze kétszer egymás után olyan pasikkal akikkel megcsalással végződött a kapcsolat és miért is elég nekem, hogy csak szexre vagyok jó (mégha én élvezem a helyzetet akkor is).

25 évesen nem itt kéne tartani szerelmi kapcsolatokat illetően senkinek, de sajnos sokan együtt eveznek a csónakban. Nem voltam ilyen típus soha (és nem is leszek), valami veled se stimmel, jól írta az első oldalon valamelyik hozzászóló...

2024. aug. 23. 19:11
 17/32 A kérdező kommentje:

Nem csak ez a 2 kapcsolat végződött így sajnos...

Lényeg, hogy ennek a fejeztem vége, meghalt bunkók is voltak a hozzászólások és fájdalmat kívántak nekem, mindenesetre köszönöm őket...

Ha valaki abban tud segíteni hogy a fájdalomtól megszabaduljak az szívesen fogadnám

2024. aug. 23. 19:23
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Okulj a hibából!

Az exed labilis természetű lehet, túlságosan szeretett téged, te viszont nem viselkedtél gerincesen. Legközelebb ne lépj félre, ha nem működik a párkapcsolatod!

2024. aug. 23. 19:24
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok kérdező, magadnak kell keresni rá gyógymódot. Ami nekem segít, vagy másoknak nem biztos, hogy neked. Mondjuk az időnek segítenie kéne és a jó cselekedetek mások iránt.
2024. aug. 23. 19:25
 20/32 A kérdező kommentje:

Hát nekem is ez a legjobb ötletem, idő...

Köszönöm a válaszokat

2024. aug. 23. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!