Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, úgy érzem tönkre tettem az exem életét, aki mindent megtett értem?
Az van hogy ő túl rendes hozzám, mintha nem is tudom mi lennék és mondtam neki többször is frusztráló.
Nem azt mondom hogy egy bunkó paraszt legyen, csak azt hogy ne én legyek középpontban.
A másik a szex... Az a baj hogy hogy nem akar "dugni" hanem "szeretkezni"
Gondolom ertiket mire gondolok, hiába jeleztem neki azt mondta hogy nem tud velem úgy bánni, mert szeret...
Hát annyira elegem lett ebből hogy egyáltalán nem kívántam már, együtt élünk, (ő költözött hozzám) és frusztrált már sokszor...
Aztán volt egy céges csapatépítő ahol az egyik kolléga megkornyékezett és pont az a pasi volt ami nekem kellett, és ott megcsaltam vele a páromat. Ez a kolléga az ország másik végében dolgozik, szóval mikor megtorten végre megint azt éreztem hogy Nő vagyok...
Igazabol nem mondtam el a páromnak de de azért szerintem volta rá utaló jelek amiről ő nem is vett tudomást.
Aztán lett egy szeretőm és kibukott a dolog elmondtam neki mendent, erre elviharzott majd visszajott 1 óra múlva hogy beszéljük meg a dolgot, és azzal jött hogy mindenhol vannak kilengesek és hogy ez nem kell hogy a kapcsolat véget jelentse.
Nálam meg elszakadt a cérne és elmondtam neki hogy nem férfi a szememben, nem kell nekem, de ez után szinte könyörgött hogy ne tegyem ezt, majd pedig kitettem a lakásból a szűrés, hogy szakítok vele és felejtsen el...
3 évet voltunk együtt, ezek utan üzenetekkel csesztetett, hogy minden a régi lesz csak hagyják fel a szex kapcsolatommal meg minden, leírtam neki hogy nem hagyok fel vele és nagyon örülnék ha talán magának egy másik lányt, akár segítek is neki, de köztünk soha nem lesz semmi...
Egy időre békén hagyott aztán fél hívott az anyja hogy tönkretettem a fiát, merthogy miattam öngyilkossági kísérlet miatt a pszichiátriára került.
Nyilván elhirdott mindennek, nagyon sajnálom ami történt vele, de 30 évesen fel kellene tudnia dolgozni egy szakítást.
Persze az hagyja azt mondja hogy ezt én tettem vele hogy negcsaltam stb. Stb.
Hát engem is csaltak meg, konkrétan a legjobb barátnőmmel és mégse akartam megölni magam...
A lényeg hogy ettől függetlenül hibásnak érzem magam, mit tehetnék?
25l
Szerintem itt csak abban vagy hibás, hogy nem léptél ki a kapcsolatból korábban. Látszólag ez az ember teljesen megszállottan szeretett, ami nem normális. Szeressen a másik, de kellenek határok. Szerintem eleve emiatt csaltad meg mert ezt te nem bírtad. A megbocsájtáshoz az lenne a legjobb tanulság, ha megígérnéd magadnak, hogy máskor ha kapcsolatban leszel és azt érzed nem működik megcsalás helyett egyenesen és becsületesen szakítasz vele és nem maradsz vele szánalomból.
Ha attól jobban érzed magad, akkor bocsánatot kérhetsz tőle és elmondhatod, hogy nem szeretted volna, meg hogy mit éreztél. (De semmiképp se kezdd vele újra!) Viszont én magamon dolgoznék leginkább.
Nincs teendőd.
Ne engedj az érzelmi zsarolásnak.
A férfi túllesz rajta segítséggel. Nem kell indikátor.
Most már nem sok mindent tudsz tenni. De legközelebb egy kíméletesebb kommunikáció előzze meg a szakítást.
Majd utána kezdj ki mással/állj össze mással.
Köszönöm a valaszaitokat, valóban kiidegelt ezzel, de hittem benne hogy majd változik, de csak rosszabb lett..
Nem terveztem megcsalni de ott volt egy lehetőség én nem bírtam ellenállni és végre évek óta megkaptam amit akartam...
Nem nyilván rákaptam a jó szexre ezért lett egy szeretőm, elmondhattam volna neki, csak nem akartam ártani neki, igazából ott voltak a jelek szerintem észre is vette csak nem akarta elfogadni, na ezzel meginkabb alá ásta magát nálam...
Azt amiket mondtam megbantam nem akartam vele így beszélni és ilyen nyers lenni de teljesen kiakadtam, bocsánatot kértem, de ezt még úgy vette hogy ki akarok békülni és újra akarom vele kezdeni...
Az elsőnek, pedig nem szepitek semmit úgy írtam le a történet ahogy van, csak azt akartam hogy lássák az én oldalam is.
5 is nemtudom honnan vette hogy én bosszút állnék, miért rajta?
Nem ő tette...
Tudom hogy nem helyes amit tettem, de nem vagyok érzéketlen, akkor nem erdekelne hogy mi van vele...
Csak azt mondom hogy ezért öngyilkosságal próbálkozni kicsit túlzás, tudom milyen megcsalva lenni, igazából az enyém durvább volt és jóval fiatalabb is voltam, de túl jutottam rajta, eszem ágában nem lett volna eldobni az eletem
Ő volt az aki egész eddig zaklatott, nem én...
Nyilván nem fogom ezután elhívni egy kvra....
Ha zaklatna akkor egyszerűen letiltom, nem fogok szegénynek még a rendőrséget is nyakába küldeni...
Kedves 7 és amúgy ezzel elkestel jártam rosszabbul is sajnálom hogy ez miatt nem akartam a vonat elé feküdni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!