Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan incel aki mindent megtett mégse lett eredménye?
Pl akinek éveken át tanácsolták hogy változtasson a haján, öltözködésén, képezze magát hogy legyen egy jobban fizető munkája. Vagy éppen nagy kövérségből (90,110,130 stb kg) fogyjon le! Aztán biztos kapkodnak majd értük a nők!
Megtette és eredmény = nulla lett ? Semmit nem ért a változással?
Ez így tök hülyeség.
Attól, hogy valaki változtat a kinézetén még nem fognak "kapkodni" érte. Sőt, manapság senkiért se kapkodnak, mert az zaklatásnak minősül és civilizált európai fejjel nem lesz vonzó az az ember aki mögött 3 nő fut.
Másfelölről a személyiség még mindig számít! Tehát attól, hogy kipippantod magad még nem leszel kevésbé ellenszenves, ha folyton szidod a nőket vagy bármilyen tipikus gyűlölködő incel hozzáállást tanusítassz,
elvileg csak az hívhatná magát incelnek, aki mindent megtett, és így se lett eredménye
aki pl. kövérség miatt nem talál barátnőt, nem incel
Az hogy mi számít "mindennek" eléggé meghatározhatatlan
Ki mire képes ugyebár, rohadtul nem mindegy
A hajamon valtoztattam, az oltozkodesemen is neha szoktam. Jol fizeto munkahoz nincs protekciom es a csaladomnak sincs.
38F incel
Nekem egy ismerősöm volt, aki szerintem incel kategóriába esett.
Ő életmódot váltott, 1 éve kondizik heti 3szor és 2 éve pszichológushoz jár. Ég és föld a különbség kinézetre és mentalitásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!