Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni, hogy minden hazugság volt?

Figyelt kérdés

Én tettem fel az alábbi kérdést pár hónapja:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

A válaszokban leírtam, hogy a párom végül szakított velem, és a lányt választotta. Egyszerűen azóta is borzalmasan érzem magam, nem tudom megemészteni, hogy ez lett a vége, hogy miért nem lehettünk mi ketten boldogok.

Magamban keresem a hibát, valamiért nem tudom megérteni, hogy lehetnek együtt Ők ketten a lánnyal, hiszen annyira különböznek, legalábbis én ezt látom, bár nem igazán ismerem a lányt.

Tényleg igyekszem nem keseregni, próbálom pozitívan átértékelni a dolgokat, lefoglalom magam, sok hasznos dolgot csinálok.

De semmi sem vigasztal, hiszen azt hittem Ő életem szerelme, és megtaláltam az igazit, bár őszintén, én jelenleg is ezt érzem. Képtelen vagyok feldolgozni, hogy sosem szeretett.

Ezt már az előző kérdéshez nem írtam le, de a szakítás után még találkoztunk egyszer, szépen szerettünk volna lezárni mindent.

Életem legfájdalmasabb percei voltak amég hallgattam amiket mond. Hogy nagyon sajnálja, és hálás nekem mindenért, de egyszerűen annyira szerelmes a lányba, hogy szinte fáj neki. Azt mondta, szereti amióta az eszét tudja, és olyan szenvedély és vonzalom van közöttük ami kimondhatatlan, és annak idején mikor megpróbálták együtt, a szex működött leginkább, de úgy érzi, mára már minden menni fog.

Ezek után felmerült bennem, és rákérdeztem, hogy a kapcsolatunk ideje alatt is lefeküdtek-e. Azt válaszolta, hogy nem de majdnem beleőrült.

Illetve, a párom (már csak volt párom...) legjobb barátjával is beszéltem erről, akivel egyébként jó viszonyban vagyunk, ő kevésbé kedveli azt a lányt, és szerinte velem jobban összeillett.

Elmondta, hogy miután szakítottunk, a párom egyből megkereste a lányt (ezt tudtam) de egy napig nem érte el, és teljesen kiborult, sírt, hogy belehal ha nem lehet a lánnyal, valamint arra is fény derült, hogy a lány is évek óta borzasztóan szerelmes belé, a kapcsolatunk ideje alatt is többször próbálta elcsábítani.

És azóta együtt élnek...

Hihetetlen számomra az egész a mai napig, nagyom szenvedek a szomorúságtól, és nagyon fáj a szívem ha kettejükre gondolok.

Csak azt remélem, hogy vele boldog.

Szerintetek tényleg egymásra találtak, vagy csak a szexről szól ez köztük?

Illetve mit tehetnék, hogy gyorsabban gyógyuljon ez a lelki seb?:(

aug. 21. 22:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a csaj ki fogja vágni. Általában olyanok után tepeenek akiknek nem kell a másik. Vslszeg egoboostbol nyitott csak rá a csaj, hogy elvegye egy másiktol.
okt. 29. 17:09
 22/26 A kérdező kommentje:
A lány évek óta szerelmes volt belé, egészen pontosan 4 éve (amikor én még sehol nem voltam) ahogy ezek szerint az exem is
okt. 29. 17:47
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Hamarább fog a csaj koppani mint fordítva. Jó volt neki szexre, de kapcsolatra már nem.

Most meg mivel a kapcsolatban veled bizsergett rá őt választotta. De, hogy meddig kérdéses. Nagyon mocsoknak tűnik az exed. Helyedben örülnék, hogy megszabadultam tőle.

okt. 29. 19:32
 24/26 anonim ***** válasza:
50%
Én is küldök egy ölelést, együttérzek veled. Szintén 22 voltam, amikor a nagy szerelmemmel több mint 3 év után szakítottunk. Bár a körülmények mások voltak, én is hibás voltam, nem is kicsit, de ettől még pokolian szenvedtem. Sablon válasz, de csak az idő segít, el fog múlni, jobban leszel. Addig is ki kell zárnod az életedből, töröld az ismerőseid közül, ne nézegesd a posztjait, ne érdeklődj utána. Nekem anno ez nagyon nehéz volt, mert ugyanannál a cégnél dolgoztunk. Ha megláttam, vagy hallottam felőle, az mindig egy újabb tőrdöfés volt a szívembe. Szóval ha csak lehet, zárj el minden információs csatornát. Menj el fodrászhoz, csináltass új frizurát, vegyél pár új ruhát, cipőt, parfümöt, akármit. Menj edzőterembe, uszodába, ha van rá lehetőséged, utazz el valahova. Csak egyet ne csinálj: ne ismerkedj, ne kezdj új kapcsolatba, amíg ebből ki nem gyógyultál. És főleg ne agyalj azon, hogy az a lány mennyivel szebb nálad. Én szép voltam, mégis elhagytak. Sok évvel később majd úgy fogsz emlékezni az egészre, mint én most erre a régi csalódásra. Kívánom, hogy minél előbb túllépj rajta.💓
okt. 30. 07:06
 25/26 anonim ***** válasza:
65%
Úgy lehet ezt feldolgozni, hogy az exed, akármennyire próbálja mosdatni magát, hogy "jaj, akkor tudtam meg igazán, amikor már együtt voltunk", azért a saját bevallása szerint is úgy jött össze veled, hogy már ebbe a csajba volt belebolondulva, ergo egy büdös bunkó hazug tajparaszt g..i, aki kihasznált - és az ilyenért nem kár, hogy elment. Sokkal jobb lesz neked nélküle.
okt. 30. 18:42
 26/26 anonim ***** válasza:

Amúgy ti hogy jöttetek össze?

6 hónapot voltál vele és ennyire odavagy érte? Az azért fura.

Elolvastam egy csomót az előző kérdésedre írtakból. Mindenki írta neked, h a srác àtver, de te egyszerűen nem akartad észrevenni. Azt írtad minden rendben van köztetek, nagy terveitek vannak - de ezek csak a te fejedben léteztek.

Szóval az adekvát kérdés itt valójában az, hogy TE miért verted át saját magad, amikor láttad az intő jeleket, érezted, hogy gáz van, mégis homokba dugtad a fejed és megvártad, míg az a nyomoronc visszaszédeleg a hercegkisasszonyhoz.

okt. 30. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!