Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni, hogy minden hazugság volt?
Én tettem fel az alábbi kérdést pár hónapja:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
A válaszokban leírtam, hogy a párom végül szakított velem, és a lányt választotta. Egyszerűen azóta is borzalmasan érzem magam, nem tudom megemészteni, hogy ez lett a vége, hogy miért nem lehettünk mi ketten boldogok.
Magamban keresem a hibát, valamiért nem tudom megérteni, hogy lehetnek együtt Ők ketten a lánnyal, hiszen annyira különböznek, legalábbis én ezt látom, bár nem igazán ismerem a lányt.
Tényleg igyekszem nem keseregni, próbálom pozitívan átértékelni a dolgokat, lefoglalom magam, sok hasznos dolgot csinálok.
De semmi sem vigasztal, hiszen azt hittem Ő életem szerelme, és megtaláltam az igazit, bár őszintén, én jelenleg is ezt érzem. Képtelen vagyok feldolgozni, hogy sosem szeretett.
Ezt már az előző kérdéshez nem írtam le, de a szakítás után még találkoztunk egyszer, szépen szerettünk volna lezárni mindent.
Életem legfájdalmasabb percei voltak amég hallgattam amiket mond. Hogy nagyon sajnálja, és hálás nekem mindenért, de egyszerűen annyira szerelmes a lányba, hogy szinte fáj neki. Azt mondta, szereti amióta az eszét tudja, és olyan szenvedély és vonzalom van közöttük ami kimondhatatlan, és annak idején mikor megpróbálták együtt, a szex működött leginkább, de úgy érzi, mára már minden menni fog.
Ezek után felmerült bennem, és rákérdeztem, hogy a kapcsolatunk ideje alatt is lefeküdtek-e. Azt válaszolta, hogy nem de majdnem beleőrült.
Illetve, a párom (már csak volt párom...) legjobb barátjával is beszéltem erről, akivel egyébként jó viszonyban vagyunk, ő kevésbé kedveli azt a lányt, és szerinte velem jobban összeillett.
Elmondta, hogy miután szakítottunk, a párom egyből megkereste a lányt (ezt tudtam) de egy napig nem érte el, és teljesen kiborult, sírt, hogy belehal ha nem lehet a lánnyal, valamint arra is fény derült, hogy a lány is évek óta borzasztóan szerelmes belé, a kapcsolatunk ideje alatt is többször próbálta elcsábítani.
És azóta együtt élnek...
Hihetetlen számomra az egész a mai napig, nagyom szenvedek a szomorúságtól, és nagyon fáj a szívem ha kettejükre gondolok.
Csak azt remélem, hogy vele boldog.
Szerintetek tényleg egymásra találtak, vagy csak a szexről szól ez köztük?
Illetve mit tehetnék, hogy gyorsabban gyógyuljon ez a lelki seb?:(
Hamarább fog a csaj koppani mint fordítva. Jó volt neki szexre, de kapcsolatra már nem.
Most meg mivel a kapcsolatban veled bizsergett rá őt választotta. De, hogy meddig kérdéses. Nagyon mocsoknak tűnik az exed. Helyedben örülnék, hogy megszabadultam tőle.
Amúgy ti hogy jöttetek össze?
6 hónapot voltál vele és ennyire odavagy érte? Az azért fura.
Elolvastam egy csomót az előző kérdésedre írtakból. Mindenki írta neked, h a srác àtver, de te egyszerűen nem akartad észrevenni. Azt írtad minden rendben van köztetek, nagy terveitek vannak - de ezek csak a te fejedben léteztek.
Szóval az adekvát kérdés itt valójában az, hogy TE miért verted át saját magad, amikor láttad az intő jeleket, érezted, hogy gáz van, mégis homokba dugtad a fejed és megvártad, míg az a nyomoronc visszaszédeleg a hercegkisasszonyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!