Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni, hogy minden hazugság volt?

Figyelt kérdés

Én tettem fel az alábbi kérdést pár hónapja:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

A válaszokban leírtam, hogy a párom végül szakított velem, és a lányt választotta. Egyszerűen azóta is borzalmasan érzem magam, nem tudom megemészteni, hogy ez lett a vége, hogy miért nem lehettünk mi ketten boldogok.

Magamban keresem a hibát, valamiért nem tudom megérteni, hogy lehetnek együtt Ők ketten a lánnyal, hiszen annyira különböznek, legalábbis én ezt látom, bár nem igazán ismerem a lányt.

Tényleg igyekszem nem keseregni, próbálom pozitívan átértékelni a dolgokat, lefoglalom magam, sok hasznos dolgot csinálok.

De semmi sem vigasztal, hiszen azt hittem Ő életem szerelme, és megtaláltam az igazit, bár őszintén, én jelenleg is ezt érzem. Képtelen vagyok feldolgozni, hogy sosem szeretett.

Ezt már az előző kérdéshez nem írtam le, de a szakítás után még találkoztunk egyszer, szépen szerettünk volna lezárni mindent.

Életem legfájdalmasabb percei voltak amég hallgattam amiket mond. Hogy nagyon sajnálja, és hálás nekem mindenért, de egyszerűen annyira szerelmes a lányba, hogy szinte fáj neki. Azt mondta, szereti amióta az eszét tudja, és olyan szenvedély és vonzalom van közöttük ami kimondhatatlan, és annak idején mikor megpróbálták együtt, a szex működött leginkább, de úgy érzi, mára már minden menni fog.

Ezek után felmerült bennem, és rákérdeztem, hogy a kapcsolatunk ideje alatt is lefeküdtek-e. Azt válaszolta, hogy nem de majdnem beleőrült.

Illetve, a párom (már csak volt párom...) legjobb barátjával is beszéltem erről, akivel egyébként jó viszonyban vagyunk, ő kevésbé kedveli azt a lányt, és szerinte velem jobban összeillett.

Elmondta, hogy miután szakítottunk, a párom egyből megkereste a lányt (ezt tudtam) de egy napig nem érte el, és teljesen kiborult, sírt, hogy belehal ha nem lehet a lánnyal, valamint arra is fény derült, hogy a lány is évek óta borzasztóan szerelmes belé, a kapcsolatunk ideje alatt is többször próbálta elcsábítani.

És azóta együtt élnek...

Hihetetlen számomra az egész a mai napig, nagyom szenvedek a szomorúságtól, és nagyon fáj a szívem ha kettejükre gondolok.

Csak azt remélem, hogy vele boldog.

Szerintetek tényleg egymásra találtak, vagy csak a szexről szól ez köztük?

Illetve mit tehetnék, hogy gyorsabban gyógyuljon ez a lelki seb?:(

aug. 21. 22:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!

Utolsóhoz annyit hozzáfűzni, hogy sajnos én is pont így látom, illetve láttam azelőtt, mielőtt össze nem jöttem a volt párommal. Az Ő hatására a kapcsolatunk elején kezdtem másképp látni ezt, de ugye a lány miatt ez nem tartott sokáig.

Tulajdonképpen tényleg várható volt ez, de nem gondoltam, hogy ennyire szerelmes is belé, ráadásul az összeköltözés volt az, amin sokkot kaptam, mert erre álmomban nem gondoltam volna.

aug. 22. 13:58
 12/26 anonim ***** válasza:
38%
Hogyne kaptál volna sokkot, szegény :( Július 18-án írtál, hogy szakítottatok, most augusztus 22-e van, bő 1 hónap telt el, és már itt tartanak...
aug. 22. 14:05
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire más a tempó és a dinamika, amikor nem csak beérik az emberrel... Amikor nem csak agyból választják, a különféle erényei miatt (pl. rendes, normális, odaadó stb.), illetve kiheverendő valakit...

Nézzük meg, ilyen amikor egy férfi igazán akar téged, amikor igazán te kellesz neki. Majd' megveszik, keres, teper, és maga mellett akar tudni. (Nem lepne meg, ha ebből hamarosan eljegyzés, házasság és gyerekvállalás is lenne.) És ezt nem minden nő tapasztalhatja meg élete során...

aug. 22. 14:10
 14/26 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt is mondta a legjobb baratjának...hogy gyereket is el tudna képzelni a lánnyal, mindent
aug. 22. 14:44
 15/26 A kérdező kommentje:
Eddig én is próbáltam hinni a belső értékekben, bár az is butaság volt tőlem, hogy csak a lány külsejére hivatkoztam, miközben a volt párom csomószor maga mondta nekem, hogy mennyire okos, intelligens, kreatív, humoros, megértő, sokoldalú a lány.
aug. 22. 14:48
 16/26 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, hogy részletekbe írok mindet, de alig találom a szavakat még most is.

Nem tagadta le azt sem, hogy mindenáron el szerette volna felejteni a lányt, de nagyon szenvedett a szerelemtől. És velem meg azt hitte jó sülhet ki a kapcsolatból, mert jól megértettük egymást, sok közös dolgot találtunk magunkban.

Sőt, bevallotta azt is, hogy a kapcsolatunk ideje alatt jött rá, hogy milyen szerelmes, mert eddig magának sem vallotta be.

aug. 22. 14:56
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Van így az életben. Az érzéseknek nehéz parancsolni mint a te, mint az ők esetükben. Majd idővel kihevered. Ha szeretik egymást nincs lehetőséged.
aug. 22. 15:09
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan! Azzal kezded, hogy jól kisírod magad, meggyászolod a kapcsit, hogy vége és magadba invesztálsz! Idővel jobb lesz.
aug. 23. 17:45
 19/26 anonim ***** válasza:
36%

Nagyon nagyon sajnálom! Küldök neked egy ölelést! <3

Egyrészt nekem az jutott eszembe, hogy amit leírtál a volt barátod és a régi-új barátnője között, az önmagában szarul hangzik. Sosem láttam még olyan kapcsolatot, ami ilyen "egyszer nem működött, de újrakezdtük és megjavult" alapon működik. Ilyenkor vagy most sem fog, vagy együtt maradnak, de tipikusan az a toxikus, saját traumáik alapján kapcsolódó páros lesz, akinek mindenki a környezetükben szurkol, hogy szakítsanak, vagy legalább költözzenek el egy lakatlan szigetre. Igazából minden, amit leírtál róluk a red flag kategória (a hősszerelmes viselkedés, a nagy drámai szavak, hogy majdnem belehalt, de azért valamiért veled volt, a gyors összeköltözésük, stb.), de ezt csak azért mondom, hogy ne irigyeld a dolgot, mert elég gázos.

Szerintem adj magadnak időt, legyél szomorú, összetört, dühös. Sírjál, nézzél romkomokat, egyél fagyit, menj el a barátaiddal akárhova, keress új hobbit, stb. Szerintem ezek a klisék mind jók ehhez. Ha nagyon nem megy és úgy érzed ez megtörte a bizalmadat, akkor keress fel emellett egy szakembert, menj el egy pszichológushoz, ne engedd, hogy ez tönkretegyen téged tartósan. És aztán meg amikor majd jobb lesz ismerkedj és gondolj vissza boldogan, hogy milyen jó, hogy elhagyott. Mármint az, hogy raktál több időt és energiát egy olyan szar alakba, aki ezt az undorító cirkuszt megteszi egy másik emberrel.

aug. 24. 23:56
 20/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, utolsó, Neked külön köszönöm!😊

Egyébként így a szakítás után azt is bevallotta az exem, hogy eddig azért nem működött köztük, mert Ő nem volt még "felnőve a feladathoz", és mindig félt, hogy lecseréli a lány

aug. 25. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!