Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni, hogy minden hazugság volt?
Én tettem fel az alábbi kérdést pár hónapja:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
A válaszokban leírtam, hogy a párom végül szakított velem, és a lányt választotta. Egyszerűen azóta is borzalmasan érzem magam, nem tudom megemészteni, hogy ez lett a vége, hogy miért nem lehettünk mi ketten boldogok.
Magamban keresem a hibát, valamiért nem tudom megérteni, hogy lehetnek együtt Ők ketten a lánnyal, hiszen annyira különböznek, legalábbis én ezt látom, bár nem igazán ismerem a lányt.
Tényleg igyekszem nem keseregni, próbálom pozitívan átértékelni a dolgokat, lefoglalom magam, sok hasznos dolgot csinálok.
De semmi sem vigasztal, hiszen azt hittem Ő életem szerelme, és megtaláltam az igazit, bár őszintén, én jelenleg is ezt érzem. Képtelen vagyok feldolgozni, hogy sosem szeretett.
Ezt már az előző kérdéshez nem írtam le, de a szakítás után még találkoztunk egyszer, szépen szerettünk volna lezárni mindent.
Életem legfájdalmasabb percei voltak amég hallgattam amiket mond. Hogy nagyon sajnálja, és hálás nekem mindenért, de egyszerűen annyira szerelmes a lányba, hogy szinte fáj neki. Azt mondta, szereti amióta az eszét tudja, és olyan szenvedély és vonzalom van közöttük ami kimondhatatlan, és annak idején mikor megpróbálták együtt, a szex működött leginkább, de úgy érzi, mára már minden menni fog.
Ezek után felmerült bennem, és rákérdeztem, hogy a kapcsolatunk ideje alatt is lefeküdtek-e. Azt válaszolta, hogy nem de majdnem beleőrült.
Illetve, a párom (már csak volt párom...) legjobb barátjával is beszéltem erről, akivel egyébként jó viszonyban vagyunk, ő kevésbé kedveli azt a lányt, és szerinte velem jobban összeillett.
Elmondta, hogy miután szakítottunk, a párom egyből megkereste a lányt (ezt tudtam) de egy napig nem érte el, és teljesen kiborult, sírt, hogy belehal ha nem lehet a lánnyal, valamint arra is fény derült, hogy a lány is évek óta borzasztóan szerelmes belé, a kapcsolatunk ideje alatt is többször próbálta elcsábítani.
És azóta együtt élnek...
Hihetetlen számomra az egész a mai napig, nagyom szenvedek a szomorúságtól, és nagyon fáj a szívem ha kettejükre gondolok.
Csak azt remélem, hogy vele boldog.
Szerintetek tényleg egymásra találtak, vagy csak a szexről szól ez köztük?
Illetve mit tehetnék, hogy gyorsabban gyógyuljon ez a lelki seb?:(
Ez tipikus eset, amikor egy pasinak egy csaj berögzült. (Ja és persze hogy a bombázó, akire egész életében verte a cerkáját) a csaj szépen ki fogja használni, majd úgyis megunja a kiskutyáját, aztán fog még nálad is viszont jelentkezni, hidd el..
Szerintem ne gyászold túl sokáig, keresd a saját boldogságod.
Hát, először is az exed egy g.ci. De nem csak sima g.ci, hanem egy gyáva, gerinctelen, önző g.ci.
Valószínűleg amúgy most sem fog működni köztük hosszú távon, ahogy korábban sem működött. A mögöttes okokat természetesen nem lehet tudni, de abból, amit leírtál, nyilvánvaló, hogy az exed egy jellemtelen sz.r, és azok senkivel sem kompatibilisek sokáig.
Gondolom, ez most ebben a rettenetes fájdalomban kevéssé vigasztal, de tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon meddig lehet, lehet-e tartósan boldognak lenni egy jellemtelen emberrel.
Szerintem nem kéne vele törődni egyáltalán amit könnyű írni tudom, de hidd el nem mész azzal sokra ha rá koncentrálsz önmagad helyett. Lehet, hogy nem az a lány számára az "Igazi", de hogy te nem vagy az az már 1000%! Őt akarta általad elfelejteni, de nem jött össze.
Az a lány arra várt, hogy mikor szedi össze a golyóit végre. Úgy, hogy biztos, hogy szereti ugyanúgy mint az exed őt. Téged sose szeretett, el kell fogadni és hiába térne vissza hozzád bármikor te ismét csak ugródeszka, másodhegedűs lennél számára. Ismét lelépne mert nem tudod belőle kicsikarni a szerelmet se, pláne nem igazi nagy szerelmet! Foglald le magad, sírd ki ha jobb és főleg önbizalmat növelj, önbecsülést szerezz! Nagyon jól tudtad, hogy ő kell neki, meg van érte veszve és mégis megvártad, hogy kitegyen téged pedig szakítanod kellett volna vele!
A kérdésed végéből ítélve te még valahol mindig reménykedsz.
Abból amit leírtál, sajnos teljesen feleslegesen.
Itt még csak arról sincs szó, hogy szerelmesek voltatok egyszer egymásba majd a párod beleszeretett valaki másba egy idő után.
Te voltál az a "szerencsés" akivel megpróbálta elfelejteni a lányt, nem sikerült.
Emelt fővel távozz.
Ne keresd, ne beszélj vele, az lenne a legjobb ha az életed minden területéről eltüntetnéd (face), könnyebb lenne a felejtés hidd el.
Ahogy nézem a korábbi írásod kicsit több mint 2 hónapja történt a szakítás, ez nem sok, természetes, hogy még szarul vagy.
Telik az idő és jobb lesz, ez egészen biztos :)
Addig pedig kitartást!
7 hónapig volt veled hivatalosan, de fejben, lélekben egyáltalán nem volt sosem. Mégcsak szerelemről sem beszélhetünk hiszen nagyon friss kapcsolatban voltatok. 22 évesen azt hinni, hogy megtaláltad a Nagy Ő-t eléggé naiv dolog és tessék kaptál egy jókora ébresztő pofont. Mégha szerelmes is lett volna beléd (mert hosszabb ideje letettek volna együtt!) akkor is szerelembe eshetett volna másba, sőt még te is szintén. El akarta feledni a te segítségeddel, de hát nem tudta. Neki ez volt a lecke az élettől, neked meg az, hogy hiába vagy te oda valakiért ha ő nem viszonozza és persze ha érzékeled, hogy nincs értelme harcolni a másik figyelméért, szerelméért akkor véget kell vetni a kapcsolatnak.Inkább tedd össze a két kezed, hogy nem csalt meg fizikálisan és nem tartott egyszerre két lányt. Más férfi megtette volna szempillantás alatt.
Amúgy mivel tisztában voltál azzal, hogy nem győzheted le a másik lányt és azért remegtél, hogy hátha megcsal (mivel sokkal jobb csaj) tényleg ki kellett volna rakni és nem beszélhetünk szerelemről iránta. Téged inkább/igazán az zavart, hogy szebb és azért lépne félre még véletlenül sem az, hogy szerelmes belé.
Egyébként mivel jó régóta oda meg vissza vannak egymásért, barátok, dugópajtik voltak természetes, hogy nem húzzák az időt hiszen úgyis sokat elvesztegettek és össze is bútoroztak. Lehet nagyon durva, bántó amit írok, de remélem boldogok lesznek együtt nagyon sokáig és te is idővel megtalálod a hozzád illő srácot. Egyértelműen az exed nem az és soha sem lesz az számodra. Még csak 1 hónapja (lesz?), hogy kidobott téged szóval legalább félév kell, hogy jobban érezd magad, túl tudj rajta lépni. Ne sietesd a folyamatot és ne akard ugyanazt a hivatalos elkövetni mint ő. Ne ismerkedj mással míg ki nem hevered!
Sajnálom, Kérdező! :( Reméljük, az idő segíteni fog...
Olyan tanulságos az egész történet...
Mennyire meg tudja őrjíteni egy szép nő a férfit, hogyan tud hatni rá... Brutális! És mennyire kevés, "gyenge" tud lenni egy nem szép nő, hiába minden más pozitív tulajdonsága. Meg hogy milyen minőségű kapcsolatra van leginkább esélye egy nem szép nőnek. Ilyenre. Ahol legjobb(!) esetben is csak tisztelik mint embert, igyekeznek korrekten viselkedni vele/mellette, de...
Ja, és emlékezz csak: volt a (teljesen helytálló) megérzésed, erre jöttek azzal, hogy csak túlagyalod meg nincs önbizalmad, ezzel fogod elüldözni és a többi maszlag. Hát tessék... Tökéletesen észlelted a helyzeted (még ha inkább csak tudat alatt is), és nem, nem te üldözted el.
Le fogják pontozni ezt a hozzászólásomat is, mint szinte az összes többit, de 33 éves nem szép nőként láttam és tapasztaltam már dolgokat. Iszonyú nagy szívások tudnak lenni, ha nő létedre nem vagy elég "bomba". És ennek semmi köze az önbizalomhoz, a hozzáálláshoz, a gondolkodásmódhoz stb. Lehet ezt tagadni a végtelenségig, de ilyen a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!