Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Terápiás szempontból segít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terápiás szempontból segít, ha minden nap írok neki egy levelet?

Figyelt kérdés

Nagyon mélyen vagyok. Maga a szakítás is durva volt. Nem akarok depresszióba zuhanni, de pszichológusra sincs pénzem.

A figyelmemet nem tudom róla elterelni. Megpróbáltam, tudom külső szemmel könnyű ezt tanácsolni, de a legapróbb dologról is ő jut eszembe, nem megy. Szerelmes vagyok belé.

De ha minden nap akár többször is írnék neki egy levelet a jegyzeteimben amiben kitombolom magam, az szerintetek segít? Mintha neki címezném és hozzá beszélnék. Vagy ez beteges lenne?

aug. 19. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér. Pszichológusok szokták javasolni. A halott anyukámna írtam levelet, mindent leírtam neki amit még szerettem volna elmondani, de nem tudtam.
aug. 19. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem segít, csak még több időt fodítasz arra, hogy rá gondolj. Talán az segíthet, ha valahogy megpróbálod gyűlöletbe, haragba átfordítani az iránta való érzéseidet és azokat a dolgokat veszed sorra, amikkel bántott téged, így esetleg a jó dolgok, amik miatt hiányzik, előbbutóbb eltörpülnek. De alapvetően segíteni az idő fog, és az ha tudatosan másfelé irányítod a figyelmedet. Nyiss mások felé, egyszer elmúlik a vágyakozás.
aug. 19. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, magától is elmúlik, ha nem csinálsz semmit, akkor is.

Ha neked jól esik a levélírás, akkor tedd azt.

aug. 19. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan ord le

Csak ne kuld el 😁

Inkabb egesd el es kozben lassan engedd el a multat.

Legjobb ha papirra tollal orod ja tudom idejet mult de megis hasznos lehet.

aug. 19. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Abban segít, hogy elfojtás helyett kiadd magadból, szóval igazából teljesen jó ötlet. :)
aug. 19. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Írd le, aztán égesd el. Fontos, hogy megéld a gyászt, anélkül nemigen lehet tovább lépni.
aug. 19. 23:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Írd le és tedd fel a netre, még talán pénzt is tudsz belőle keresni.
aug. 19. 23:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok? Békülésre esély sincs?
aug. 20. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Mert nem jarsz vkivel,akibe mindig belekotsz leoltod barmit is mond es bunteted minden cselekedeteert? Meg panaszkodsz meki orakon at ,ha megszolsl idegbetegul leakazod es orditasz vele ,meg sirsz a vallan mikorzben azt hazudod ,h az eleted utalod ahelyett h megmondanad h nem is jelent neked semmit csak egy idotoltes. Kereshetnel a telefonjaban uzdneteket,h rafoghasd h megcsal es rafoghasd,h azert vagy duhos es a vegen kirughasd. Meg megindokolhasd,h azert csalod fuvel faval mert o csal. Csak ehhez olyat kene keresned aki nem szeret .

A legjobb embereket kihasznalnod mert az neked nem kerul semmibe .

aug. 20. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!