Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terápiás szempontból segít, ha minden nap írok neki egy levelet?
Nagyon mélyen vagyok. Maga a szakítás is durva volt. Nem akarok depresszióba zuhanni, de pszichológusra sincs pénzem.
A figyelmemet nem tudom róla elterelni. Megpróbáltam, tudom külső szemmel könnyű ezt tanácsolni, de a legapróbb dologról is ő jut eszembe, nem megy. Szerelmes vagyok belé.
De ha minden nap akár többször is írnék neki egy levelet a jegyzeteimben amiben kitombolom magam, az szerintetek segít? Mintha neki címezném és hozzá beszélnék. Vagy ez beteges lenne?
Nyugi, magától is elmúlik, ha nem csinálsz semmit, akkor is.
Ha neked jól esik a levélírás, akkor tedd azt.
Nyugodtan ord le
Csak ne kuld el 😁
Inkabb egesd el es kozben lassan engedd el a multat.
Legjobb ha papirra tollal orod ja tudom idejet mult de megis hasznos lehet.
Mert nem jarsz vkivel,akibe mindig belekotsz leoltod barmit is mond es bunteted minden cselekedeteert? Meg panaszkodsz meki orakon at ,ha megszolsl idegbetegul leakazod es orditasz vele ,meg sirsz a vallan mikorzben azt hazudod ,h az eleted utalod ahelyett h megmondanad h nem is jelent neked semmit csak egy idotoltes. Kereshetnel a telefonjaban uzdneteket,h rafoghasd h megcsal es rafoghasd,h azert vagy duhos es a vegen kirughasd. Meg megindokolhasd,h azert csalod fuvel faval mert o csal. Csak ehhez olyat kene keresned aki nem szeret .
A legjobb embereket kihasznalnod mert az neked nem kerul semmibe .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!