Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, melyik félnek éri meg jobban a válás? Csak anyagi szempontból.
Férfiak. A vagyon feleződik, onnantól lehet újra építeni mindent. Csakhogy ott (vannak) a gyerek(ek). Az apa havi 25 ezerrel járul hozzá koponyánként. Az anyáé a többi kiadás, a munka, a felelősség, ő marad otthon táppénzen, neki kell úgy munkát vállalni, hogy hozni-vinni tudja, és neki jelent komoly hátrányt ismerkedésnél.
Aki szerint ezt bőven fedezi 25 ezer havonta, az hazudik.
A szemetebbik. MINDIG. Olyan eszközöhöz nyúl a váláskor, amire a tisztességesebb mégcsak nem is gondolt sosem. Ez bazinagy előny.
Mázli, hogy nem az amcsi jog érvényes, akkor aztán szabadvásár lenne a szemetebb, aljasabb embereknek, sokan rendezkednénkek be erre az életvitelre, pereket nyerni.
Minden helyzet mas. Bar kulonosebben egyiknek sem.
Nem Amerikaban vagyunk.
Toled biztos nem erne meg elvalni es hozzad menni sem 😂
Ritka jól jártam a válással mert legalább megszabadultam a hazug, allandóan csajozó exemtől.
Anyagilag? Ja, úszom a vagyonban hogy 2 gyerek utan 40e Ft-ot fizet összesen, hogy 200-ba kerül az albim mivel a vagyonmegosztas előtt ajandékozással megszabadult minden ingó es ingatlan vagyonatol, ne lehessen behajtani semmit (en a felujitast fizettem).
De, lelkileg akkor is jobban jartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!