Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból bicajos férfi egy motoros férfit ugye hogy nem tud felülmúlni vonzerőben?
A nők szeretik a motorozást, mert szinte orgazmus közeli élvezetet ad. Vittem egy csajt, össz-vissz 6km-t, és nem is gyorsan, max 70, de mikor leszállt, akkor remegett a lába az adrenalintól, legközelebb is végig nevetett. Ezen felül meg a motoros eleve egy rosszfiús dolog, ami bejön a nőknek
Bicajoddal ezt hogyan tudnád überelni?
7.
Mondjuk az állatmódon 200-al egykerekezést, városon lazán áthajtani a pirosokon és az ütközést követő cafatokra szakadást is nehéz bicajjal összehozni.
Kamikáze motoros
>
> Személyleírás/ruházat: jobb esetben protektoros bőrcucc, rosszabb
> esetben sima nadrág+póló, ősszel dzsekivel megtoldva. Sisak opcionális
> kiegészítő
> Telefon: motoron nem könnyű, de headszettel megoldható
> Autórádió: nincs
> Közl. eszköz: legalább 600-as motor, lehetőleg jóval 160 feletti
> végsebességgel
> Vezetési stílus: Balról záróvonalon sorelőzés, lehetőleg minél több
> egykerekezés, erősen szuicid hajlamok
> Jobbkézszabály: 160-nál észrevenni egyáltalán a kereszteződést?! )
> Hová fejlődhet: passz
> Büntetés: előbb-utóbb megbünteti magát
#8 Tudod bármilyen hihetetlen, de nem minden motoros egy állat! ;) , sajnos egyes korlátolt agyúak szemében minden motoros kizárólag 200-al megy, miközben már inkább a túrázásról, kényelmes motorozásról szól az egész. Sok nagy teljesítményű autós bőven übereli a motorosokat, mi azért nem állunk bele a másik seggébe 1 méterre. Az meg nem baj ha az ember kihasználja a motorja mozgékonyságát dugóban.
Telefon: motoron nem könnyű, de headszettel megoldható
> Autórádió: nincs
Dehogy nincs, sisakkommunikátornak hívják. Én is hallgatok zenét motorozás közben, vagy beszélgetek az utasommal ;)
Mellesleg amit a bicajosok művelnek az sem semmi, autóval mentem ezen az úton, és a bicajos körül se nézett, hanem jobbról fékezés nélkül kivágódott az útra. kb 5 másodpercen múlott, hogy nem ütöm el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!