Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból egy egészségtudatos férfi inkább b*zis mint férfias?
Egyáltalán nem. Az ilyen pasik vonzóak, amíg persze ez valóban megáll az egészséges határon és nem csap át ilyen 0-24 a kondiba a tükör előtt pózoló, fotózkodó esetleg piperkőc, jaj, attól milyen lesz a bőröm,kezesm, stb. szitre. Mert az viszont már kellemetlen szerintem.
Valaki, aki ápolja a bőrét, a testét az vonzó lesz, mert jól néz ki.
Nekem nem lenne jó párnak:D mert én igazán csak a minimumot teszem ebbe bele, de irigylem azt, akinek erre belső indíttatása van és, ha látható az eredmény, szerintem az szuper.
Mindent túlzásba lehet vinni, de alapvetően se nem férfias, se nem nőies dolog odafigyelni az egészségünkre. Helyes és felelősségteljes lépés.
Én azoknak a férfiasságában kételkedem, akik szerint homoszexuális dolog fényvédőt vagy hidratálót használni. Aki ennyire bizonytalan a nemi hovatartozásában és a szexualitásában, ott vannak gondok.
Épp ellenkezőleg; sokkal vonzóbb és férfiasabb egy olyan ember, aki figyel az egészségére és a megjelenésére. Nyilván nem szabad túlzásokba esni, de nem, nem rossz dolog az, ha valaki igényes magára. Egy igazi férfi (és nő) az.
A párom is ilyen, mert egyrészt úgy nevelték, hogy fontosnak tartsa ezeket, másrészt mert számára is jobb így az élet.
Tud irritáló lenni, igen.
Nekem ami még rendben van: heti 1-2 alkalom sport (ami lehetőleg nem kondi, hanem bármi más, ami nem direkt az izmokról szól), figyeljen a súlyára, és az étkezésre legalább olyan szinten, hogy ne egyen napi szinten gyorskaját. Ne igyon alkoholt rendszeresen, és lehetőleg ne dohányozzon.
Nekem férfiak esetében a kenceficék használata már kicsit necces, nekem jobban tetszik, aki dezodoron és alap tisztálkodószereken kívül mást nem használ. Smink, körömreszelő meg ilyenek teljességgel lelombozó egy pasi esetében.
Ha viszont megmossa a seggét szarás után, az egy nagy pluszpont.
9
Lol, számodra lelombozó, ha egy pasi ápolja a bőrét? (Ami mellesleg a legnagyobb szervünk?) Hát tényleg, bmeg, mennyire gáz már, ha valako nem akar bőrrákot, oszt naptejet használ. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!