Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból egy egészségtudatos férfi inkább b*zis mint férfias?
# 9
egyébként 30-40 éves kor felett férfiaknak éppenhogy azért ajánlott a súlyzós edzés, mert ez képes növelni az ekkor már természetes módon évről évre csökkenő tesztoszteron hormon termelését a testnek.
Ellenben a nagy divat esztelen maraton meg ultrafutások, extrém módon leterheli a testet és csökkenti az amúgy is csökkenő tesztoszteron hormon termelést.
Ezt figyeld:
HA
TETSZEL
NEKI
AKKOR
KURV*@
MINDEGY
Ha nem tolja tul a dolgot akkor ferfias
Ha tultolja akkor nem b.zis csak nem nekem valo ficko
Akkor szánalom, amikor valaki valami ciki, kerülendő negatívumnak állítja be, ha az izmokról (is) szól egy sport. Meg, hogy férfi csak alap tisztálkodószereken kívül ne használjon semmit. :D A dohányzás viszont nem kizáró ok, csak "lehetőleg" ne dohányozzon, szóval bagózni még mindig jobb, mint szándékosan testet formálni és bőrt ápolni.
Olyan okos emberek vannak...
Oké hogy 20-30as pasiknak nem kell az arcápolás,naptej,hiszen még fiatalok.
Na de 50-60 éves korotokra egy iszonyat ráncos tatával, vagy egy jól karbantartott bőrű férfivel akartok lenni?
Lehet én jövök másik bolygóról, de szerintem ezek a kencék amúgy is placebó hatásúak, pl. hasonlítsuk össze a nők és a férfiak bőrét idős korban: ugyanúgy meglátszik mindkettőn a kor, májfoltok, stb.
De még nőknél belefér, hogy szeretjük magunkat kenegetni, nekem egy pasinál fura. De ez én vagyok.
Vozo,ha helyes es szobortestu.
Razd le az igdnytelen irigykedo bsratsidat,akik ilyen szemetsegekkel tomik a fejed.
Csak hasonloan igenyes emberekkel baratkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!