Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez nem felesleges ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem felesleges ebből a szempontból?

Figyelt kérdés

Szokták mondani,hogy ha szakít egy pár( vagy csak összevesznek), hogy a nő ne keseregjen hanem csípje ki magát, nézzen ki a legjobban, hogy lássa mit veszített a férfi stb.

De mi a helyzet egy hosszú kapcsolatnál? Ami már mondjuk 7 éves volt?

Ott már ismerik egymásnak minden porcikáját, látták egymást “csúnyán” látták egymást fullos kinézettel, pl a nő ha felvesz egy sejtelmes ruhadarabot az nem is sejtelmes, mert a férfi pontosan tudja mi van alatta. Stb.

(Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, ez csak egy eszmefuttatás ).

2019. szept. 12. 07:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"hogy lássa mit veszített a férfi stb."

Dedó. Szakítunk, elválnak útjaink. Nem nézegetjük a másikat.

2019. szept. 12. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gyerekes, és még buta döntés is.

Egy 7 éves kapcsolatot megmenteni szokás, nem eldobni.

Egy okos ember tudja, hogy az élet ilyen hullámvölgyes, ennyi erővel az égész életedben 7 évente partnert cserélgethetsz. Mert ugye senmi nem gondolta komolyan, hogy a következő kapcsolata nem fog megkopni, nem lesz unalmas, vagy nem lesz az illetőnek vagy ugyan az vagy más "flugja"...

Természetesen van azért szélsőséges eset amikor muszáj, de sajnos nem ez a jellemző, hanem a kihült...

Van egy rossz hírem, mindegyik ki fog hülni egy idő után.

2019. szept. 12. 07:35
 3/7 A kérdező kommentje:
De mi van akkor ha ez nem kivitelezhető? Pl. Van egy közös gyerek, vagy ugyanazon a helyen dolgoznak ?
2019. szept. 12. 07:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Már mint mi nem kivitelezhető?

A szakítás?

Kivitelezhető, van élet válás után is.

Akkor is ha van egy kisbaba.

Mint előzőleg írtam már, főleg ilyenkor érdemes megmenteni a kapcsolatot.

Ha megcsalás van akkor annak van oka akkor is ha gerinctelen dolog, viszont ne feledjük el, hogy egy ember az élete folyamán megbotlik, olyan nincs, h nem...

Meg kell tanulni felállni, megbocsájtani (ha megéri), és a bizalmat újra építeni még ha sok idő is.

2019. szept. 12. 07:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt még az elsőre írtam,hogy a nem találkozás nem kivitelezhető :)
2019. szept. 12. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell szó szerint érteni!

Az első a szakítást írta le, és többet nem kell egymás életével foglalkozni, mindenki azt csinál amit akar.

2019. szept. 12. 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:
El tudok képzelni ilyen szituációt, de nem magammal. Én nem így működöm. Ha eldöntöttem valamit, akkor az egy határozott és végleges döntés. Ha menni akarok, akkor megyek, és semmi sem változtat a döntésemen, ha kell munkát változtatok!
2019. szept. 12. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!