Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Idegesek lennétek ha ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesek lennétek ha ennyi pénzt buknátok az exeteken?

Figyelt kérdés
1 évig voltam együtt egy lánnyal. Minden héten többször is randizni vittem és szerettem is. 1 hónapja kiderült, hogy amúgy állandóan megcsalt. Nyilván szakítottam vele egyből és le is tiltottam. Egyetlen dolog zavar, hogy kiszámoltam mennyit költöttem rá. Nyáron 4* all inclusive 1 hetes nyaralásra is elvittem Egyiptomba+ Horvátországba egy hétre. Aztán tényleg minden héten többször is étterem,pizzéria, ahol alkalmanként 15-20 ezer mindig elment + rengeteg program + ajándékok. Számoltam és kb az év alatt 1.5millió forintot költöttem rá, úgy hogy amúgy nem keresek jól. Teljesen átlagos fizetésem van nettó 350 ezer forint. Nem is azzal van a baj, hogy ennyit ráköltöttem, de így hogy közbe hátam mögött megcsalt és volt gerince eljönni velem nyaralgatni. Ez a tudat idegesit nagyon, ő már egyáltalán nem érdekel. Ti hogy dolgoznátok fel? 23F

2024. aug. 19. 22:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, hogy nem 10 év mùlva derült ki, akkor már jòval több veszteségem lenne.
2024. aug. 20. 08:37
 22/26 anonim ***** válasza:
61%

1. Számoljunk: 1 év alatt tuti 150szer megdugtad, így 10e/menet nem is rossz egy kuurvával (mert ugye az exed egy kuuurva).

2. A 1.5 milla neve: tanulópénz, ezentúl leszel szíves nyitott szemmel járni.

3. A kereseted tényleg kevés, dolgozz rajta, mert úgy nem fog ennyire fájni.

2024. aug. 20. 08:52
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy dolgoznám fel. De én 23 évessen vettem el életem szerelmét. 41f
2024. aug. 20. 09:20
 24/26 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a csajnak az lett elég, hogy vele is így agyaltál dolgokon. Normális ember nem marad meg egy ilyen kapcsolatban, főleg fiatalon. Az olcsójánosok nehéz emberek.
2024. aug. 20. 11:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Aranyásó krv@ mindenhol van.Sajnos bele futottál,van ilyen.Nem te vagy az első meg az utolsó se,tele van velük a padlás.
2024. aug. 20. 13:50
 26/26 anonim ***** válasza:

Tehát egy évben kerestél 4 millió 2t, amiből 2.7et nem költöttél a nőre... tehát több mint az 1/3-át elszórtad rá.

Ez a sok... nem másfél guriga. Az arányok.

Mondjuk nem nagyon értem hogy egy friss kapcsolatban amikor nem keresel jól miért kell ezt csinálni de te tudod.

2024. aug. 22. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!