Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Titeket zavarna ha a barátotok/crush-otok motorozna? Nem lennétek idegesek vagy bármi hasonló?
Figyelt kérdés
Ha véleményt írtok akkor nemet és kort irjatok a végére légyszi2021. máj. 30. 12:32
A kérdező szavazást indított:
Igen, zavarna
Nem zavar, el tudom fogadni
42 szavazat
1/8 anonim válasza:
A veszélyfaktor természetesen benne van. Nem ellenezném, de nem is támogatnám.
20l
2/8 anonim válasza:
Elfogadnám és örülnék, hogy van egy olyan hobbija amiben ki tudja adni a gőzt férfiaknál ez fontos.
A párodon is múlik mennyire óvatos és mennyire űzi biztoságosan. 22/L
3/8 anonim válasza:
Onnantól kezdve, ha a párom zavarná a hobbim, és próbálná tiltani, nem lenne többé a párom.
4/8 anonim válasza:
Én örülnék, hogy van valami amit szeret csinálni. Persze aggódnék érte, hogy ne essen baja, de biztos hogy nem zavarna ha ésszel csinálja és vigyáz magára.
Egyébként én is szívesen kipróbálnám a motorozást.
17l
5/8 anonim válasza:
Engem az zavarna ha olyan szavakat használna, mint a crush.
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem, még mennék is vele egy kört.
7/8 kisördög1 válasza:
5: teljesen egyetértek, ez a szóhasználat az igazi gáz!
8/8 anonim válasza:
Elfogadnám,de aggódnék érte természetesen. :)
17/Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!