Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 alatti lányok! Nektek tetszik ha egy hozzád hasonló korú fiú kopasz?
Igen, nagyon. Olyan badass😏
amugy nekem egyik barátnőm is lenyírta kopaszra és szerintem k.va jol nez kii
Én kopasz vagyok. Én is persze csak mesterségesen vagyok kopasz és azért mert nekem ez tetszik.
Persze nálam meg van mellette a 100 kiló is és látszik az is, hogy edzek.
Nem igazán van okom panaszra, kevés csaj az aki igazán tetszik, de tőlük nem igazán kaptam elutasítást eddig.
(Azt hozzá tenném, hogy nem a tökéletes nők jönnek be és amiatt kevés aki bejön, hanem abból van kevés aki számomra tökéletes, akiknek a hibáit is szeretem, valamint nem könnyűvérű)
Amugy ja, most simán kisérletezgethetsz, egy ideig nem szabadulunk
Jó lesz az;)
20at töltöttem, de kb 16 éves koromtól vagyok nullással nyírva, előtte csak szimplán rövid volt.
De mint mondtam vissza utasítást nem igazán kaptam, eddig. Max pár ilyen fura eset, hogy kapcsolatot nem akar, de másban benne lenne, csak az meg nálam nem játszik.
Én egyszer csináltam ilyen ragnar stilusba,oldalt kb 2cm fent hosszú és hát nagyon megnéztek a lányok.
Kérdés hogy azért mert jól állt vagy mert szarul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!