Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Idegesek lennétek ha ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesek lennétek ha ennyi pénzt buknátok az exeteken?

Figyelt kérdés
1 évig voltam együtt egy lánnyal. Minden héten többször is randizni vittem és szerettem is. 1 hónapja kiderült, hogy amúgy állandóan megcsalt. Nyilván szakítottam vele egyből és le is tiltottam. Egyetlen dolog zavar, hogy kiszámoltam mennyit költöttem rá. Nyáron 4* all inclusive 1 hetes nyaralásra is elvittem Egyiptomba+ Horvátországba egy hétre. Aztán tényleg minden héten többször is étterem,pizzéria, ahol alkalmanként 15-20 ezer mindig elment + rengeteg program + ajándékok. Számoltam és kb az év alatt 1.5millió forintot költöttem rá, úgy hogy amúgy nem keresek jól. Teljesen átlagos fizetésem van nettó 350 ezer forint. Nem is azzal van a baj, hogy ennyit ráköltöttem, de így hogy közbe hátam mögött megcsalt és volt gerince eljönni velem nyaralgatni. Ez a tudat idegesit nagyon, ő már egyáltalán nem érdekel. Ti hogy dolgoznátok fel? 23F

2024. aug. 19. 22:41
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ráadásképp ha ennyi pénzt nem költök egy ilyen emberre, ezzel a + pénzzel már megtudnám venni az autót amire most még így gyűjtenem kell.
2024. aug. 19. 22:43
 2/26 anonim ***** válasza:
45%

Ember számolj

Hányszor dugtad meg?

Azt hiszed van ingyen punci?

Kérdésedre válaszolva kit izgat a pénz?Engem nem mert van.

2024. aug. 19. 22:51
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Még olcsón megúsztad, gondolj bele ha ez folytatódik és válásnál viszi a házat és a kocsit :D
2024. aug. 19. 22:52
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell mindenkire fél vagyonod elkölteni, amikor nem is ismered. Kérlek így dolgozd fel.
2024. aug. 19. 22:53
 5/26 A kérdező kommentje:
Nekem is van, de attól még ennyi pénz nem kevés. És igen van ingyen is mert akivel most összejárogatok arra egy forintot nem költök és nem is szeretnék meg is van beszélve hogy csak szexelünk.
2024. aug. 19. 22:53
 6/26 anonim ***** válasza:
18%
Ez hülyeség ha van elég pénzed nem vacak másfél millió forinton sirankozol.
2024. aug. 19. 22:54
 7/26 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy neked mennyi pénzed lehet, hogy meg se kottyan ennyi pénz. Gondolom semennyi
2024. aug. 19. 22:59
 8/26 anonim ***** válasza:
10%

😄

Ne vicveljünk

Van bőven mit a tejbe apritanom

2024. aug. 19. 23:06
 9/26 anonim válasza:
61%
8-as, elmegyünk nyaralni? Felesbe fizetnénk 😂
2024. aug. 19. 23:07
 10/26 anonim ***** válasza:
74%
Hú ha 22 év alatt költött öszeget számolnám össze. Te a közelembe se kerülnél. De nekem adta a legszebb éveit. Ez felbecsülhetetlen.
2024. aug. 19. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!