Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Idegesek lennétek ha ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesek lennétek ha ennyi pénzt buknátok az exeteken?

Figyelt kérdés
1 évig voltam együtt egy lánnyal. Minden héten többször is randizni vittem és szerettem is. 1 hónapja kiderült, hogy amúgy állandóan megcsalt. Nyilván szakítottam vele egyből és le is tiltottam. Egyetlen dolog zavar, hogy kiszámoltam mennyit költöttem rá. Nyáron 4* all inclusive 1 hetes nyaralásra is elvittem Egyiptomba+ Horvátországba egy hétre. Aztán tényleg minden héten többször is étterem,pizzéria, ahol alkalmanként 15-20 ezer mindig elment + rengeteg program + ajándékok. Számoltam és kb az év alatt 1.5millió forintot költöttem rá, úgy hogy amúgy nem keresek jól. Teljesen átlagos fizetésem van nettó 350 ezer forint. Nem is azzal van a baj, hogy ennyit ráköltöttem, de így hogy közbe hátam mögött megcsalt és volt gerince eljönni velem nyaralgatni. Ez a tudat idegesit nagyon, ő már egyáltalán nem érdekel. Ti hogy dolgoznátok fel? 23F

2024. aug. 19. 22:41
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
94%

Én a helyedben a matekkönyvbe folytanám bánatom.

Ha csak heti kétszer elvitted 15-20 ezerért kajálni, akkor az 52 hét alatt 1.820.000 forint. Azon túl hogy nem érzem reálisnak hogy 350 nettó mellett havi 150-et kajálj étteremben, már ez is a kalkulált másfél millió forintos összköltség felett van, és akkor még nincsenek benne az egyéb programok, ajándékok meg a négy egyhetes mindent bele nyaralás amik nem is a balatonmáriafürdői SZOT-üdülőben voltak. Még ha nem azzal van a bajod hogy mennyit költöttél rá, akkor minek számolod és írod ki ide ilyen részletesen?

2024. aug. 19. 23:10
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
2024. aug. 19. 23:31
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
2. Én 3 év alatt nem kaptam fele ennyi dolgot sem a páromtól, mégsem sírok. Inkább jól nyaljon ki és dugjon meg, nyaralásra össze tudunk dobni ketten is. ☝️
2024. aug. 19. 23:34
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
Hová szeretnél menni nyaralni?
2024. aug. 19. 23:36
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam már anyagilag annyira sz.rul, hogy a csajom adott kölcsön. Tuti, hogy nem a pénzért van velem :DDD
2024. aug. 19. 23:36
 16/26 A kérdező kommentje:
#11. Előtte Hollandiába dolgoztam 2 évet, ahonnan hazahoztam 6 milliót. És de "skót" , "zsidó" vagyok és ilyenkor elgondolkozok, hogy ennyit buktam rajta. Tudtommal a szex meg ingyen van alapesetbe.
2024. aug. 19. 23:44
 17/26 anonim válasza:
70%
Gyerekek, a kérdező csak arról beszél, hogy ameddig ő szerette és sok pénzt költött rá, volt pofája mással találkozgatni. Alapból sem szép dolog a megcsalás, de ez már inkább kihasználás…
2024. aug. 20. 00:05
 18/26 anonim ***** válasza:
31%

Most nem megyek bele a számokba mélyen, hogy havi nettó 350-es kereset mellett minek külföldre utazgatni, meg szórni a pénzt.

Főleg, hogy elvileg külföldön dolgoztál és "skótzsidóként" felélni azt a tartalékot amiért 2 évig idegen országban megkerestél.

DE

Számaidnál maradva, ha ezek igazak akkor tökéletes példája annak, miért èri meg a prostizás mint egy nő csicskása lenni.

Évi másfél milliót amit írtál az 30 ezer/óra prosti árral számolva az kereken 50 (!!!) alkalom lett volna.

Azaz 2 hetet elhanyagolva, 1 éven át heti 1x egy csinos prostival lehettél volna, és minden rajtad múlna. Mehetnél akár 50 különbözőhöz is, és érzelmi kötődés se lenne viszont 50 csinos nővel lefeküdhettél volna, amíg azért a libáért hajtottál.

2024. aug. 20. 00:07
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Fogd fel úgy hogy ez volt a tanulopenz. Csak akkor költs a csajra ha nem sajnálod azt a pénzt, másképpen pedig felezzetek mindent vagy ha ő nem tud beszállni a nyaralás árába akkor ne menjetek nyaralni.

Utólag kár siránkozni, előre kellett volna gondolkodni hogy annyi pénzt költs rá amit nem bánsz ha odaveszik a csajjal együtt. Ennyire biztos voltál benne hogy örökké együtt maradtok?

2024. aug. 20. 02:50
 20/26 anonim ***** válasza:
35%
Remélem az új csak mézes madzagot húzza el és terhes maradsz. Na akkor számolhatsz..
2024. aug. 20. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!