Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az,hogy ő még most fiatalon ki akarja élni magát?
9 évnyi párkapcsolat után szakított velem a barátnőm.
15 évesek voltunk mikor összejöttünk.
Együtt is éltünk, már több mint 4 éve a közösen fizetett albérletben az egyetem mellett.
Azt mondta,hogy nagyon szeret de most fiatal ki akarja élni magát,ki akar minél több dolgot próbálni
Nagyon megbántott ezzel,én vele képzeltem el az életemet, el akartam venni feleségül, családot alapítani
Hogy lehet olyat mondani,hogy nagyon szeret, de azért csak mégis elhagy.
2 napja sírok ezen, mint valami b#zi.
Nem kúrtad meg eléggé és/vagy beteg az agya, baszni akar össze-vissza mint a bolond barátnői.
Az első kapcsolatok amúgy sem működnek. Annak hogy egy ilyen rib..c, még a kapcsolat elején ki kellett volna derülnie.
"el akartam venni feleségül, családot alapítani" - Mikor? Erről nem beszélgettetek?
De jól gondolod, ha akar, menjen.
Azt jelenti, hogy egy ideje megismerkedett valakivel, aki fűzi az agyát és neki nagyon bejön, lehet, hogy már le is feküdt vele.
Biztosan észrevetted az utóbbi időben, hogy megváltozott, csinosabb ruhákban jár, sminkel, ritkábban szexeltek, stb...
Engedd el, cimbi, én is megsirattam pár lányt, sirasd te is, pár hónap és túl leszel rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!