Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fiatalon egybe kerültek a párjukkal, egy idő után nem érztétek azt hogy hiányzik az hogy új partnerrel legyetek?
Szerintem nem azért érzel így, mert fiatalon jöttetek össze, inkább azért, mert rossz a kapcsolat.
Boldog párkapcsolatban 2 év nagyon rövid idő, hogy így gondold, így első körben erre fókuszálnék.
En nem unok meg senkit a párjaim mennek el.
Akivel jártam 14-16 azzal se miattam lett vége
Aztán 17-21 éves koromig masik baráoltom megcsalt es csak ez miatt lett vége.
A 23-26 ig aki volt azzal meg csak lebegés volt házasság csaladtervek örökké egyutt az nem.
Es igy tovább.
Én mindegyikkel le tudtam volna élni. Más pasim nekem mindig csak azért lett mert az előző kiszállt.
Nem. 18 éve vagyunk együtt, ha ez számít valamit. Én 17 voltam, a férjem 20, amikor összejöttünk.
Voltak olyan időszakok, amikor komolyan át kellett gondolni, hogy együtt maradunk vagy szakítunk. Amikor egy rózsaszínködös tini szerelemből felnőtt párkapcsolat lesz, az egy nehéz időszak. A rózsaszín ködbe bezavarnak olyan földhözragadt hétköznapi problémák, mint a munkahelyi kötöttségek, a számlák befizetése, a házimunka elvégzése. Kétségtelenül más jellegű kapcsolat ez, mint amikor csak heti párszor néhány órát élvezitek egymás társaságát.
Köszönöm a válaszokat. És igen tudom hogy nehéz egy tini szerelemből felnőtt párkapcsolatot ki alakítani, de én úgy érzem hogy nem tudok meg állni egy ferfinel jelenleg.
Tini koromban egymás után jöttek a fiúk. Most meg 2 éve ugyan az. 20 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!