Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akik fiatalon egybe kerültek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik fiatalon egybe kerültek a párjukkal, egy idő után nem érztétek azt hogy hiányzik az hogy új partnerrel legyetek?

Figyelt kérdés
Mi 2 éve vagyunk együtt és mostanában sokat gondolok arra hogy unalmasak a mindennapok és ki próbálnék másokat is
júl. 17. 02:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Korábban azt gondoltam, hogy mindenkit meg fogok unni egy 1-2 év után. Ez többnyire már 1 éven belül meg is történt.

A férjem a nagy kivétel. 14 éve vagyunk együtt, de még mindig nem unjuk egymást. Ez már nem fog változni. Nagyon boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást, és imádunk együtt lenni.:)

júl. 17. 23:41
 12/13 anonim ***** válasza:
19 voltam, a volt feleségem 18. Az első pár hónap után jöttek hullámvölgyek, után a mégis együtt maradtunk. Akkor nem hiányzott más, nem is voltam másik nővel. Amikor javíthatatlanul tönkre ment a kapcsolat, és nem volt többé szex, akkor hiányzott, kerestem is.
júl. 18. 07:49
 13/13 anonim ***** válasza:
17 éve együtt vagyunk, én nagyon szerelmes voltam belé az elején, de sajnos az évek alatt nagyon elhanyagolt, már elmúlt a szerelem. Sokszor eszembe jut milyen lenne olyannal élni akit valóban érdeklek, aki valóban törődik velem, és akit én valóban kívánok, merthogy a férjemet ezek miatt már nem. De aztán mindig leteszek róla, itt van a közös gyerek, ház, na meg a hitelek.
júl. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!