Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az,hogy ő még most fiatalon ki akarja élni magát?
9 évnyi párkapcsolat után szakított velem a barátnőm.
15 évesek voltunk mikor összejöttünk.
Együtt is éltünk, már több mint 4 éve a közösen fizetett albérletben az egyetem mellett.
Azt mondta,hogy nagyon szeret de most fiatal ki akarja élni magát,ki akar minél több dolgot próbálni
Nagyon megbántott ezzel,én vele képzeltem el az életemet, el akartam venni feleségül, családot alapítani
Hogy lehet olyat mondani,hogy nagyon szeret, de azért csak mégis elhagy.
2 napja sírok ezen, mint valami b#zi.
Tuti mással akar kefélni. Sztem már meg is van a kiszemelt. Én is 16 éves korom óta vagyok a férjemmel. Egyszer éreztem azt higy ki akarom elni magam... De igazából volt egy kiszemeltem és az volt a valódi indok.. de nem léptem meg, maradtam és életem legjobb döntése volt.
Azt tudom mondani hogy 1 pasival is ki tudok próbálni mindent ami érdekel.
Most még azt jelenti, hogy ki akarja élni magát.
Pár év múlva meg két zabigyerekkel az oldalán próbálja majd magát visszakuncsorogni hozzád valami szappanoperából kukázott olcsó sablonszöveggel.
Kérdező, légy észnél, és hagyd a pitsába azt a pitsát!
"hagyd a pitsába azt a pitsát!"
A pitsa már pitsán rúgta a kérdezőt.
Sajnálom, kitartást Kérdező! Huszonévesen még gyakran előfordulnak ilyen és ehhez hasonló csalódások. (De talán még később is...)
Mindig vannak olyan életszakaszok, illetve jelentkeznek olyan új igények/kívánságok az emberekben, amiket előre nem láthatunk.
mit jelent, hogy nem azonosak az álmaitok, amig neked a nagy ő, vagy akármit jelentett, neki Te nem, azért mond ilyet valaki, mert már nem szeret, hiába áltat téged ezzel, valahogy megváltozott, és nem akar megbántani, ezt találta ki, hogy szeretlek, de bocs, most mással is jó lenne.
Később amikor már fűvel fával megvolt és nem jó neki, akkor visszakullogna hozzád, mert nem becsült meg téged, és kell neki a rossz vagy egyéb tapasztalat, hogy megtudja, mégis te jobb vagy mint a többi, vissza fogadnád utána?
érdemes elengedni, és azt mondani, aki szeret, elenged, és engedd el!!!
aki szeret nem kötözi meg a másikat, aki menni akar, nem szeret. el kell őt engedni erőszakkal nem lehet
de ha jönni akar vissza, a kérdés. mit fogsz tenni?
"de ha jönni akar vissza, a kérdés. mit fogsz tenni?"
Ha ilyen könnyen eldobott magától 9 évet,ha ilyen könnyen eldob engemet akkor utána ne jöjjön vissza,nem fogadom vissza, találja meg azt amit,akit csak akar
15 évesen még annyira nem látod te sem, csak gondolod, hogy ő az igazi, mivel nincs viszonyitási alapod nem tudod, hogy mással milyen lenne,
nem hiszem, hogy neked ez veszteség most, bár biztosan úgy éled meg sőt, épp ésszel úgy is éled át,
gyászold meg és emelt fővel, de lépj tovább, 9 évnek van gyásza, éld meg,
nem mindenkinek azonosak a hullámai és pontosan azt éli meg amit a másik igy a párok sajnos nem azonos ciklus lévén, változtatnak sajnos, tudom nem vigasz. de ez van, el kell fogadni
gyászold meg, töröld le a könnyeidet és fejleszd magad, hogy még jobb és még vonzóbb legyél, hiszen még előtted az élet.
csak a húszaséveidet éled, lehet kötödés alakult ki is talán azért nem léptél ki, de valami hiányzott ebből a kapcsolatból, köszönd meg, hogy ő felismerte.
Nem voltatok eggyek, nem voltatok azok aki érettek egy kapcsolatra, ő talán ezt látta, és köszöni nem kér belőle.
Talán több izgalomra, több odafigyelésre, nem megszokásra vágyott már, valamit nem kapott meg ebből a kapcsolatból, valami hiányzott..
érdemes ránézni, és őszintének lenni, hogy mi az ami kicsuszott ebből a kapcsolatból, és ne csak a másikra mutogatni, de ő ő a hibás, mert neki más kell....
valami biztosan volt, amit nem beszéltetek meg, és egy tartós kapcsolat alapja a jó kommunikáció, hogy te figyelj, ez és ez hiányzott, de ...
ehelyett azt mondta, hogy szeret, ez nem őszinte kapcsolat, ha még azt sem mondja el neked, hogy mi az ami kellett volna neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!