Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért kedvesebb velem az exem?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk. Már szinte nem bírt elviselni, rengeteget veszekedtünk és a kommunikáció sem működött köztünk. Megbeszéltük, hogy maradunk barátok és tartjuk a kapcsolatot. Azóta már előfordult 1 órás telefonbeszélgetés is köztünk és teljesen más hangnemben, önfeledten tudunk kommunikálni. Nem értem ez miért van. Talán még van esélyem nála?júl. 25. 11:15
11/16 anonim válasza:
Végre megszabadult tőled, végre kiegyensúlyozott lett, vidám, nyugodt
12/16 A kérdező kommentje:
Nem teljesen a témához illő kérdés, de egy ilyen szakítás után, hogyan tudja az ember visszanyerni az önértékelését? Nem gondoltam, hogy azért ennyire rossz ember lennék, hogy a páromnak én okoztam a nyomorúságát és az teszi boldoggá, ha megszabadul tőlem.
júl. 25. 14:30
13/16 anonim válasza:
Akkor nézz magadba, csak te tudhatod miért gondolja ezt és, mi volt a szakítás oka.
14/16 anonim válasza:
Nem vagy attól rossz ember vagy kevesebbet érő, hogy nem akarta veled folytatni. Egyszerűen csak mások vagytok, nem illettetek egymáshoz. Majd lesz olyan, akinek így leszel jó, ahogy vagy. Ha úgy érzed, hogy van valami baj veled, akkor megpróbálhatsz változtatni rajta nyugodtan, de csak akkor, ha te is gondnak érzed és semmiképpen sem mások miatt.
15/16 anonim válasza:
Nézd tehet mindenki hibákat egy kapcsolatban. Ha olyan mocsok lennél össze se jöttetek volna.
Egyszerűen fogadd el önmagad. A kommunikáció s az azokra adott reakciók számítanak.
Lehet valaki alapból tök normális de a veszteség érzet, az kevésnek érzi magát úgy jön le könnyebb a másikat hibáztatni.
A szavak olyan mint a homok. Ha vizes megtapad rajtad mint a sár s elnyom a negatív része. De ha belül objektív vagy s a lélek meleged kiszárítja szépen lepereg.
A maradék pedig ami a te részed volt s megtanulod kezelni.
16/16 anonim válasza:
Bármi lehet, de:
1.: rájött, hogy valahol és hol hibázott, vagy ha mégsem, de arra, hogy hiányzol neki
2.: kialakítottál benne egy traumás kötődést, mert brutálisan nem vagy okés
3.: még tudnék sorolni egy tucat dolgot ennyiből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!