Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után miért kedvesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után miért kedvesebb velem az exem?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk. Már szinte nem bírt elviselni, rengeteget veszekedtünk és a kommunikáció sem működött köztünk. Megbeszéltük, hogy maradunk barátok és tartjuk a kapcsolatot. Azóta már előfordult 1 órás telefonbeszélgetés is köztünk és teljesen más hangnemben, önfeledten tudunk kommunikálni. Nem értem ez miért van. Talán még van esélyem nála?

2024. júl. 25. 11:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Több oka lehet. Vagy meggondolta magát vagy ìgy felszabadultabb kötöttségek nélkül tud neked megnyìlni
2024. júl. 25. 11:23
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Nincs több esélyed. Inkább ahogy az előző írta, felszabadultabb, hogy nem köti már őt hozzád semmi, és nem tartozik feléd semmivel, ezáltal csak magát adja és kedves.
2024. júl. 25. 11:31
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

De minek is kellene több esély ha azzal kezdted borzalmasan sokat veszeledtetek?

A kapcsolat nem egy elveszett mobil. Váljatok el szépen s gondolkozz miben kell neked is fejlődni.

2024. júl. 25. 11:39
 4/16 A kérdező kommentje:
Ő kezdeményezte a szakítást. Sajnos én még mindig szeretem és nem tudom belátni, hogy jobb lesz ez így, hiába nem működött.
2024. júl. 25. 11:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Annál minden jobb lehet, mint egy nem működő kapcsolat.

Majd szép lassan leszoktok egymásról.

2024. júl. 25. 11:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat az életben nem fogod tudni lezárni, ha így baratkoztok. Egyrészt ez nem barátság a reszedrol, másrészt meg hidd el, neki ez nyug lesz egy idő után. Ne alazd meg magad.
2024. júl. 25. 12:16
 7/16 anonim ***** válasza:
30%

Talán, mert nincs a görcsös ragaszkodás, a kötelezettség érzése. Ez sokat tud enyhíteni a feszültségeken és tudja javítani a kapcsolatot.

Hallottam olyat is, hogy egy házaspár megállapodott, hogy bár maradjanak együtt, de legyenek úgy, mintha elváltak volna, ne kelljen a másiknak mindenáron megfelelni, ne figyeljék egymás minden apró lépését, stb. Azóta sokkal jobb a házasságuk és a kapcsolatuk, mint nincs a szorító érzés a torkon, amit a korábbi rövidre eresztett póráz, amin tartották egymást.

Lehet, hogy tök jó barátok tudtok maradni. Aztán akár újra össze is jöhettek, ha nem követitek el a korábbi problémákat, amik a veszekedéseket generálták.

2024. júl. 25. 12:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert igy kötetlen hasznalgathatna szabadon nőzhetne arany élet.
2024. júl. 25. 13:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert megszabadult tőled és a veszekedésektől.
2024. júl. 25. 13:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Amikor szakított azt vágta hozzám, hogy miattam boldogtalan én vagyok szinte az összes problémájának a forrása.
2024. júl. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!