Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők 30-40 év felett miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 30-40 év felett miért válnak hirtelen sokkal kedvesebbé ismerkedésben?

Figyelt kérdés

A 20-as évekre jellemző flegmázás, kigúnyolás stb. kiröhögés, lenézés férfiakkal kapcsolatban eltűnik.

Miért?

2023. okt. 10. 10:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki tudja, mire akarod kihozni a témát - de nem fog összejönni 😇
2023. okt. 10. 10:49
 2/33 A kérdező kommentje:

# 1

ezt nem értem.

Mire akarom kihozni a témát?

2023. okt. 10. 10:51
 3/33 anonim ***** válasza:
60%
😎 Veled szemben nem, velem már 16 évesen is azok voltak 😎
2023. okt. 10. 10:51
 4/33 A kérdező kommentje:

# 3

és te hogy látod ennek mi volt az oka?

2023. okt. 10. 10:52
 5/33 anonim ***** válasza:
6%
Én komolyan nem tudom, mire akarja kihozni?
2023. okt. 10. 10:52
 6/33 A kérdező kommentje:

# 5

én sem értem mire gondol ezzel az #1-es

2023. okt. 10. 10:54
 7/33 anonim ***** válasza:
75%

Jaj, dehogynem.

Amúgy én 32 vagyok, és sokkal kedvesebb voltam 20 éves korom körül. :)

2023. okt. 10. 10:55
 8/33 A kérdező kommentje:

# 7

elmondhatnád a nagy titkot ezzel a " mire akarja kihozni" dologról

2023. okt. 10. 10:57
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy kifejezetten jóképű valaki - az ilyen egyértelműen nem komolyan vehető dolgok mint anyai illetve nagymamai bóktól eltekintve - csak egykét lány említette meg, hogy jól nézek ki.

Viszont amikor - van barátnőm és nem is flörtölök ilyenkor csak azért jólesik na - utcán útba igazítást kérek akkor mindig igyekszem az ottani legszebb pipitől kérdezni ilyen 20-on év alatt/körül. Volt olyan hogy egy lány sietősen szedte lépteit fülében a fülhallgatóval. Mikor megkocogtattam a vállát már akkor éreztem, hogy jaj ezt azért nem kellett volna. De még ő is tökre mosolygott, persze nem állt meg ment tovább csak kicsit lassított meg válaszolt meg egy 5-6 lépés erejéig felém nézett.

Szóval én őszintén nem értem. Persze azt igen amikor konkrétan bepróbálkoznak és elküldenek. Engem is küldtek már el ilyen szituációban, bár szerintem megalázó módon hál istennek egyszer sem. Szóval azt nem értem amikor olyanokat mondanak, hogy amikor kinyitom az ajtót nekik akkor nem kedvesek, amikor köszönök nekik már akkor nem kedvesek. Hogy így - persze lehet csak nekem van ilyen kib4szott nagy szerencsém - a lányok azok megköszönik és mosolyognak ha előre engeded őket. Vagy mit vártok szopjon is le utána, az lenne a kedvesség?

2023. okt. 10. 11:05
 10/33 anonim ***** válasza:
92%

Nem az a válaszoló vagyok, de imádom, amikor a pasik direkt játsszák a hülyét.

Arra akarod kihozni, hogy öregszik, pánikol, ronda pasival (veled) is beéri.

Érdekes, mert én azt tapasztalom, 20-on évesen mindenkinek meg akarunk felelni, és a szerencsések a korral bölcsebbek is lesznek.

2023. okt. 10. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!