Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők 30-40 év felett miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 30-40 év felett miért válnak hirtelen sokkal kedvesebbé ismerkedésben?

Figyelt kérdés

A 20-as évekre jellemző flegmázás, kigúnyolás stb. kiröhögés, lenézés férfiakkal kapcsolatban eltűnik.

Miért?

2023. okt. 10. 10:47
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
57%

Velem 16 évesen sokkal kedvesebbek voltak, mint 27 évesen.

Akkoriban még jobb volt a párkapcsolati piac.

2023. okt. 10. 11:33
 12/33 anonim ***** válasza:
88%
53 leszek (nő), és rám pont az ellenkezője érvényes, már csak azért is, mert ezerszer magabiztosabb vagyok, mint huszonévesen.
2023. okt. 10. 11:36
 13/33 anonim ***** válasza:

Érdekesek, persze van logika a mögött is amit te írsz kedves 12-es! De én pl pont úgy vagyok, hogy amikor önbizalomhiányom van és kisebbségi komplexusom én akkor vagyok pont arrogánsabb, flegmább, lekezelőbb. Amikor meg kicsattanok és nagyon faszául érzem magam akkor meg miért akarnám lehúzni a többi embert.

Mert az tényleg ésszerű hogy ha önbizalmad van akkor több férfit elhajtasz mert nem éred be vele, de a kérdező itt a megalázó visszautasításra kérdezett rá, nem a sima normálisra. Persze nyilván van aki az egyszerű nemet is már sértésnek veszi...

2023. okt. 10. 11:58
 14/33 anonim ***** válasza:
0%

Remélem ezt nem kell magyarázni, de van rá logikus érvelés.

Ha szeretne családot, de ennyi idősen még nem jött neki össze akkor IGEN, hiába tagadják itt tiszta erőből sokan, sok nő ilyenkor már egy apát keres és nem egy szőke herceget és azt kedvességgel, odaadással tudja bevonzani, szóval igen ha úgy tetszik "leadja" az igényeit.

HA már van gyereke, akkor IGEN, valószínűleg egy pótapát keres, és ezért már hajlandó "leadni" az igényeit stb...

Illetve a harmadik magyarázat, hogy végre lett annyi önismerete, hogy rájött nem ő körülötte forog a világ és képes magán kívül másra is gondolni.

Lehet más mondani, de a kemény valóság általában ez. Huszonévesen még kb végtelenek a nők lehetőségei, de a biológiai órájuk nekik is ketyeg, 30, 40 felett már mással a prioritások jó esetben.

Természetesen a gyakori párhuzamos univerzumában minden nő öntudatos, erős nő és akár 100 éves koráig válogat maximum a "bármilyen házi kedvenc"-ével él egyedül boldogan élete végéig :D

2023. okt. 10. 12:04
 15/33 anonim ***** válasza:
50%
Én most az 50-hez közel vagyok egy igazi szemétláda. Ugye a tapasztalatok.
2023. okt. 10. 12:07
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Persze utolsó, hogyne, sarkítsd ki a dolgot :)

Imádom ezt a oldalt mert ahelyett hogy hasznos válaszokat adna, lehetőséget ad a névtelen fröcsögésre. Kíváncsi lennék ha hirtelen kiderülne mindenkinek a személyazonossága, akkor is ilyen nagy arccal vállalná-e a véleményét :)

A valóság az hogy a neten könnyű fröcsögni névtelenül, remélem mindenki van olyan egyenes és korrekt hogy a véleményét élőben szemtől szemben is vállalni meri, ha nem akkor inkább maradjon csöndben.

A témára visszatérve, nem arról van szó hogy a huszonéves nők bárkit aki kicsivel jobb mint egy Torrente már elfogadnak hanem hogy bárkit aki kicsivel rosszabb mint egy félisten már nem fogadnak el. Az okok egyszerűek, amit itt már vagy 1 milliószor leírtak: Hipergámia, a netnek hála végtelen lehetőségek illúziója és önámítás felső fokon, tisztelet azon keveseknek akiknek van annyi önkritikájuk nőként hogy időben belátják hogy mik a lehetőségeik és még időben megtalálják a hozzájuk valót, sajnos ők nagyon hamar elkelnek, így marad nekünk, az ő szóhasználatukkal a "selejt".

2023. okt. 10. 12:21
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező azt akartad felhozni hogy egy idősödő nő már nem tud úgy bunkón szelektálni? És már jó lenne neki az életképtelen csóró dagadt pasi típus is csak legyen valaki?
2023. okt. 10. 12:22
 18/33 anonim ***** válasza:

Nem csak a párkapcsolat létezik, az csak egy kis szelete az életnek. Én 20-on évesen nem éreztem magam felnőttnek, és folyamat görcsöltem, hogy hogyan kell hiteles felnőttnek lenni. Kb. azon izgultam, ha Converse van rajtam vagy be van fonva a hajam, nem vesznek komolyan.

Elmúltam 30, és annyi változott, hogy már tudom, hogy felnőtt vagyok, és nincs egyféle felnőtt mód. Azóta megnyugodtam, és érdekes módon pont a férfiakkal lettem szigorúbb, mindenki mással nyitottabb. Csevegek nénikkel, bácsikkal, de nekem már nincs kapacitásom kedvesnek lenni minden pöccsel.

2023. okt. 10. 12:25
 19/33 anonim ***** válasza:

"végre lett annyi önismerete, hogy rájött nem ő körülötte forog a világ és képes magán kívül másra is gondolni."

#12 vagyok. A saját világom körülöttem forog. A másoké ne forogjon körülöttem, köszi szépen. Másra annyiban gondolok, hogy résen vagyok, hogy a határaimat tiszteletben tartsa.

2023. okt. 10. 12:26
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

"Kíváncsi lennék ha hirtelen kiderülne mindenkinek a személyazonossága, akkor is ilyen nagy arccal vállalná-e a véleményét :)"

Elég szomorú, ha valaki olyan beszari, hogy csak online meri a véleményét kifejteni. Mondjuk ha te lennék, én is kussolnék.

2023. okt. 10. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!