Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek kedvesebb vele?
Van egy kapcsolatom, lassan 3 éve, de sajnos nem szeretem a pasit:( ellenben felfogtam, hogy jobb, ha nem engedem el, mert egyrészt fél évig jártam a társkeresés poklát, - soha többet nem szeretném kitenni magamat ennek-, másrészt sokmindenben egyezünk és úgy érzem, hogy összeillünk.Ő nagyon szerelmes, de nekem másra van szükségem (sokkal több gyengédségre és humorra)
Szóval a kedvesség tanulható szerintetek? Mert ha már nem is vagyok szerelmes belé, attól még lehetnék vele kedvesebb azért:(
Igen
Szerintem neked nem fog menni a kedvesség 😃
Nekem erről kerdesem is volt hy csak azert nem merek szakitani ha kéne mert a tarskert elnézve soha nem lenne másik èrtelmes pasim. Es vagy 5-10 év egyedul vagy ez.
Ma màr szakitani se mer senki mert csak rosszabbak vannak a piacon.
Nekem anyukám mindig azt a rendkívül hasznos tanácsot adta, hogy: "Lányom, mondogasd egymás után, hogy kedves vagyok, kedves vagyok, kedves vagyok!" 🤣
Egyébként szerintem is a szakítás lenne az ideális megoldás. Így lenne lehetősége a srácnak olyan lányt találni maga mellé, aki viszont szereti, nem csak megtűri.
Hogy lehet ilyen onzonek lenni mint a kérdező a hatos meg a nyolcas?
Az nem számít hogy a másik megerdemelne egy igazán szerető párt csak hogy nektek milyen nehéz lenne másik párt találni?? Hányinger
ő is tisztában van vele, hogy nálam jobb opciót nem fog találni, szóval erősen kompromisszumos a dolog.
ekézzetek nyugodtan, de majd ti is megtudjátok elváltan, 1-2 gyerekkel, amikor az életed szerelme 16 év után dob egy másik pasiért/nőért, hogy milyen szinten naivitás mindent az érzelmekre alapozni ;)
amúgy választ a 7-esen kívül még nem kaptam a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!