Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek kedvesebb vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek kedvesebb vele?

Figyelt kérdés

Van egy kapcsolatom, lassan 3 éve, de sajnos nem szeretem a pasit:( ellenben felfogtam, hogy jobb, ha nem engedem el, mert egyrészt fél évig jártam a társkeresés poklát, - soha többet nem szeretném kitenni magamat ennek-, másrészt sokmindenben egyezünk és úgy érzem, hogy összeillünk.Ő nagyon szerelmes, de nekem másra van szükségem (sokkal több gyengédségre és humorra)

Szóval a kedvesség tanulható szerintetek? Mert ha már nem is vagyok szerelmes belé, attól még lehetnék vele kedvesebb azért:(

2023. okt. 29. 06:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Huha....az ég szerelmére, azért nem szakitasz hogy neked ne legyen nehéz?? Szegény csávó meg ful szerelmes... gratulálok
2023. okt. 29. 06:35
 2/20 A kérdező kommentje:
nekem nem nehéz se vele, se nélküle.. a kérdésre is válaszolsz, vagy csak játszod a nagyokost?
2023. okt. 29. 06:39
 3/20 anonim ***** válasza:
98%
Ha azt is tanulni kell, hogy kedves legyél vele, és pont a gyengédség hiányzik, amit a kapcsolaton belûl kéne megkapnod, akkor ennek igy semmi értelme. Fél év és a kapcsolati poklot fogod járni.
2023. okt. 29. 06:55
 4/20 anonim ***** válasza:
98%

Igen

Szerintem neked nem fog menni a kedvesség 😃

2023. okt. 29. 07:33
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
engedd el a pasit ha találjon magának olyan lányt aki viszont fogja szeretni.
2023. okt. 29. 07:52
 6/20 anonim ***** válasza:
70%

Nekem erről kerdesem is volt hy csak azert nem merek szakitani ha kéne mert a tarskert elnézve soha nem lenne másik èrtelmes pasim. Es vagy 5-10 év egyedul vagy ez.

Ma màr szakitani se mer senki mert csak rosszabbak vannak a piacon.

2023. okt. 29. 07:53
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

Nekem anyukám mindig azt a rendkívül hasznos tanácsot adta, hogy: "Lányom, mondogasd egymás után, hogy kedves vagyok, kedves vagyok, kedves vagyok!" 🤣

Egyébként szerintem is a szakítás lenne az ideális megoldás. Így lenne lehetősége a srácnak olyan lányt találni maga mellé, aki viszont szereti, nem csak megtűri.

2023. okt. 29. 07:55
 8/20 anonim ***** válasza:
33%
Nem biztos hogy szakitas a legjobb megoldas mivel a többi csak rosszabb. Es ha az egyedullétnél meg jobb a jelenlegi akkor ez van
2023. okt. 29. 08:01
 9/20 anonim ***** válasza:
77%

Hogy lehet ilyen onzonek lenni mint a kérdező a hatos meg a nyolcas?

Az nem számít hogy a másik megerdemelne egy igazán szerető párt csak hogy nektek milyen nehéz lenne másik párt találni?? Hányinger

2023. okt. 29. 08:11
 10/20 A kérdező kommentje:

ő is tisztában van vele, hogy nálam jobb opciót nem fog találni, szóval erősen kompromisszumos a dolog.

ekézzetek nyugodtan, de majd ti is megtudjátok elváltan, 1-2 gyerekkel, amikor az életed szerelme 16 év után dob egy másik pasiért/nőért, hogy milyen szinten naivitás mindent az érzelmekre alapozni ;)

amúgy választ a 7-esen kívül még nem kaptam a kérdésemre.

2023. okt. 29. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!