Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek kedvesebb vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek kedvesebb vele?

Figyelt kérdés

Van egy kapcsolatom, lassan 3 éve, de sajnos nem szeretem a pasit:( ellenben felfogtam, hogy jobb, ha nem engedem el, mert egyrészt fél évig jártam a társkeresés poklát, - soha többet nem szeretném kitenni magamat ennek-, másrészt sokmindenben egyezünk és úgy érzem, hogy összeillünk.Ő nagyon szerelmes, de nekem másra van szükségem (sokkal több gyengédségre és humorra)

Szóval a kedvesség tanulható szerintetek? Mert ha már nem is vagyok szerelmes belé, attól még lehetnék vele kedvesebb azért:(

2023. okt. 29. 06:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#6: ezt is csak azt ismeri fel, aki megjárta a tinder, meg a badoo, meg az FB társkereső poklát...
2023. okt. 29. 09:27
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
9.Pont nem önző az aki nrm rgyedul akar megrohadni hanem társsal akar lenni.
2023. okt. 29. 09:42
 13/20 anonim ***** válasza:
97%

Elvált, 40+, kétgyerekes anyaként kérdem, hogy milyen poklot jártál meg?

FB társkereső nekem se jött be, a Badoo se igazán, a Tinder meg se próbáltam.

Viszont találtam egy hobbis FB csoportot, ahol elkezdtem beszélgetni egy szimpatikus anyukával a környékről, most néha összejárunk meg együtt csináltunk programokat. Sokkal többet kaptam egy új barátságtól, mint az összes pasitól együttvéve.

Jó szexben meg 10+ éve nem volt részem, ennyi idő alatt megszoktam, nem is hiányzik. A felnőtt társaság meg egy kis hétvégi kikapcsolódás jobban kell.

A pasi felhozatal tényleg siralmas, még csak szexre se lehet találni normálisat. Aki külsőre elmegy, az jellemileg egy kupac 💩, a szexuális kultúra meg kimerül abban, hogy rendszeresen jár swinger klubba. Állítólag. 😂 De azt például nem tudja, hogy a csiklóval mihez kezdjen, vagy hol keresse. Kell ez nekem? Nagyon nem!

De ha neked ez a társkeresés pokla, akkor nem kell erőltetni. Ezeket azért pár hét alatt fel lehet ismerni, hogy ha nem működik, aztán nem kell erőltetni.

De ez a mártírkodás nem visz előre.

Ha meg csak az anyagiak miatt kell melléd valaki mindenáron, akkor ne egy, hanem több kuncsaftod legyen, jobban fizet. 😉

2023. okt. 29. 09:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek, noha nem vagyok "16 év után elvált 1-2 gyerekkel", csak egy 32 éves nő, aki egész eddigi életében (na jó, számoljuk kb. 15 éves kortól, amikortól releváns) sikertelen volt. Jelenleg is társkeresőn kínlódok, 1 éve és 4 hónapja. A Tinderről mondjuk rögtön világgá menekültem, a Badoon tudtam megmaradni. Nekem nem kell bemutatni, ebbe csak kiégni lehet...

De sajnos az a helyzet, hogy ami a célod, ahhoz egyfajta veleszületett személyiségtípus kell. Olyan, akinek jól megy a "színészkedés". Ha ilyen lennél, akkor viszont fel sem merült volna ez a kérdés. Sajnos én sem vagyok ilyen. Annyira nem, hogy én megmaradni sem tudok abban a kapcsolatban, ahol pl. nem kívánom a másikat. Hiába nagyon normális, rendes, kedves, intelligens, akár még jól is néz ki, tényleg egy rossz szava nem lehet rá senkinek. Engem akkor is irritál, alig (végül egyáltalán nem) bírom rávenni magam az újabb és újabb találkozásra stb. Bele is pusztulnék, ha együttélésre kerülne sor.

Szóval szerintem nem, nem tanulható. Azok járnak jól az életben, akiknek zsigerből megy, hogy megjátsszák magukat vagy akik sosem kerülnek hasonló helyzetbe, ahol szükségük lenne rá...

2023. okt. 29. 09:50
 15/20 anonim ***** válasza:
24%
Az az önző akinek nem kell társ. Ez tény.
2023. okt. 29. 10:08
 16/20 A kérdező kommentje:
13aska: 930.000 Ft a nettó fizetésem te sutyerak, ne magadból indulj ki te nyomorult senkiházi 😆🤣
2023. okt. 29. 10:17
 17/20 A kérdező kommentje:
#14 köszönöm az értékes hozzászólásodat. Megfontolandó....
2023. okt. 29. 10:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Már értem, hogy miért kell Tipp, hogy tudod azt hazudni, hogy kedves vagy. 😂

Á, hagyd a p.ba, neked ez nem fog menni. Egyszerûen várd ki, amig a pasi megismer és otthagy. 👍

2023. okt. 29. 10:36
 19/20 anonim ***** válasza:
86%
Mekkora egy moslék ember vagy te kérdező :D
2023. okt. 29. 11:24
 20/20 anonim ***** válasza:
96%

A hozzászólásaid alapján sehogyan.

Ugyanebben a szánalmas állapotban fogsz vergődni mindaddig, míg el nem hagynak, mert megunták a viszonzatlan szeretetet, te pedig mehetsz vissza picsogni, amiért az ő, de ami még fájóbb, a saját idődet pocsékoltad.

2023. okt. 29. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!