Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek kedvesebb vele?
A párom múltkor azzal állt elő, hogy nagyon zavarja, hogy annyit veszekszek vele és mindig kiabálok, megsértődök. Valóban az utóbbi időben ez jellemző rám. Azt mondta nem akar egy zsörtölődő sárkány feleséget változzak meg. Én sem akarok olyan lenni, ezért most igyekszem jóvátenni a dolgokat. Már szépen kitakarítottam a lakást, mondtam neki, hogy nagyon szeretem és kedves vagyok vele. Mit tehetnék még, mivel, hogyan lepjem meg?
Ti hogy tudjátok magatokat visszafogni, ha rossz napotok van? Hogy kerülitek el a veszekedést?
Nagyon nagyon szeretnék ajánlani neked egy filmet, ez valóban nagyon tanulságos, főleg házasság terén. Sokat segíthet ha megnézed. Utána várom a reakciót.
Szerelempróba a címe és youtube-on is meg tudod nézni.
Szex.
Legnyűgösebb kedvemből is ki lehet szexxel zökkenteni.
Csak egy nagy levegő,megcsókolom "úgy",onnantól gondoskodik róla hogy megjöjjön a kedvem.Egy orgazmus után már franc se zsörtölődik semmin.
(15 éve működik,ha csak rossz kedvem van akkor finom szeretkezés,ha felbosszant akkor kicsit másabb...)
38/N
ilyen miatt felesleges a stressz,második mérnöki diplomám csinálom,most már teljes állás mellett,de első mellett is dolgoztam heti min 30 órát. Igen,heti 2,de inkább 4-5 zh-val,beadandóval,nyelvvizsga,mellette meló mert fenn kellett magamat tartanom.
De ez nem veszekedésre ok.
szerencsétlen pasi nem is tehet róla ,te meg veszekszel.
gondolkozz már,és ne rajta vezesd le a feszülstséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!