Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek kedvesebb?
Szerintem inkább is arra gondolt a srác hogy, bújj hozzá gyakrabban, ülj az ölébe ne mellé. Nőiesség: szoknya műköröm, smink, fodrász ez férfi szemmel elég általában. Am nálunk is hiány volt a nőiesség. DE az mióta "kemény tett" hogy kiviszed a szemetet ? :D bocsi de ezen behaltam.
polc: mérnök kollegáék szét toszták az ágyat és szóltak hogy segítsek megcsinálni, vittem magammal a fúróm mondom sose árt, a gyerek mikor meglátta,az első kérdése: te tudod azt használni? :) szóval az már kemény ha összeraksz egy polcot :D legalábbis viszonyítás kérdése. 22f
1 éve vagyunk együtt és mostanában bukott ki belőle...
"kemény" alatt azt értem,hogy mindent én csinálok és nem az van,hogy cicáshangon nyávogom,hogy "drágááám,kérlek vidd ki a szemetet,épp rakom fel ma a 3. pakolásomat".... hanem kell valami,akkor kimegyek érte a boltba;vagy megcsinálom -> ergo nem szorulok rá,a segítségére...úgymond. Pedig közben csak teszem a dolgom,mert ha egyedül lennék,akkor se csinálná meg helyettem senki a dolgokat.
Utolsónak:
Egy férfitől is NAGYON gáz szerintem, ha nem tud semmit megcsinálni és még a fúrót sem tudja használni, de egy mérnöktől meg egyenesen katasztrófa. Én biztos tettem volna valami megjegyzést, vagy pofánröhögöm a barátnője előtt, hogy mennyire "férfias" egy férfi ő..:D
Hát kedves kérdező, szívem szerint azt mondanám hogy keress olyat aki megbecsül. A párod helyében örülnék hogy végre nem egy plasztik csoda fekszik az ágyban. Ne változz meg szerintem se, ha eddig így szeretett akkor maradjon is így!
Nekem fordítva pont ez a bajom, hogy már lassan olyan szinten önállósítottam magam hogy amit egy nőnek kellene itthon csinálni azt is megcsinálom. Exemmel ez volt a baj, ami számára már nagy előre lépés volt (pl felvarrt egy gombot, vagy megpucolt egy hagymát) azt egyszerűen nem tudtam értékelni megdicsérni, hogy ügyes vagy.
A fúróért ne aggódj majdnem leejtettem úgy röhögtem! :D és a párja is ott volt, ne tudd meg kap a gyerek ívet eleget, de ha szegény panelgyerek honnan tanulja meg? 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!