Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok ezen tullepni?
Figyelt kérdés
Ugy ert veget,hogy egyre kevesebbet rakott a kapcsolatba.. Majd kerdesre megmondta nekem, hogy jelenleg nagyon mashol van a fokusza es nem tud ram koncentralni, valamint az erzesei enyhultek iranyomba es ha ezek utan nem szeretnem folytatni megerti.... Annyira faj az egesz, 24 eves vagyok es felek hogy nem lesz mar mas akit ennyire szeretni fogok, ahogy ot szerettem... 24L2024. júl. 14. 19:52
1/10 anonim válasza:
Majd fogsz mást szeretni csak másképp. Előtted az élet. Csak idő kell, hogy kiheverd.
2/10 A kérdező kommentje:
Annyira faj mert nem is arrol van szo hogy barmi tortent, csak reszerol elmult...
2024. júl. 14. 19:57
3/10 anonim válasza:
Persze, hogy fáj, de majd túllépsz rajta idővel.
4/10 anonim válasza:
Erre tenyleg mindenki az idot irja fel orvossagnak.
5/10 anonim válasza:
Hát akkor gyertek újra össze! :) Ha szereted, akkor lehet tűzön-vízen át! :)
Milyen hosszú ez neki ez az időszak most? Csak nem tart neki végtelen ideig! 2-3évig kibírható. :)
6/10 anonim válasza:
*Ha amúgy tényleg szeret ő is őszintén.
7/10 A kérdező kommentje:
Haaat sztem ez egy kamu... Elmultak az erzesei es azt mondta hogy nem tudja hogy ez kesobb valtozna e..
2024. júl. 14. 22:53
8/10 anonim válasza:
Jaa,akkor nem ez a baj,hanem,hogy részéről kihűltek az érzései. Akkor nemtom.
9/10 anonim válasza:
Miért ne szeretnél mást? Hagyjuk már - csak nem most, hanem majd később.
10/10 anonim válasza:
Fiatal vagy, előtted az élet! Járj el barátaiddal bulizni, túrázni, de ne erőltesd az új kapcsolatot amíg nem állsz 100%-ban készen rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!