Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most sokan le fognak szólni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most sokan le fognak szólni, hogy egy balf@sz vagyok, de nem bírok túllépni azon, hogy a barátnőm szakított velem. Próbáltam már pszichológust is, de nem vagyok jobban. Hogy szedjem magam össze?

Figyelt kérdés
Elment két hétre külföldre a legjobb barátjával nyaralni, közben alig keresett. Mikor végre beszéltünk, azt mondta, hogy amíg nyaralni van, csinálhatok bármit, csak ne mondjam el neki…. Ő szívesen lefüküdme másik férfiakkal is.Ezen mocskosul berágtam, és nem beszéltem vele hetekig. Ma felhívott, és azt mondta, hogy még ő dühös nagyon rám, tönkretettem a nyaralását a legjobb barátjával, és mindenért engem hibáztatott. Aztán letiltott mindenhonnan. Nagyon szerettem, és hatalmasat csalódtam benne. Sokkolt és megdöbbentett ez a "mindent szabad" kijelentése. Nem bírom feldolgozni, hogy nincs többé, és hogy ezt tette velem. Nagyon fáj, mert piszkosul szerettem. És nem bírok magamhoz térni.

2024. jún. 17. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Majd jobb lesz
2024. jún. 17. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Csak az idő segíthet. Gondolj arra, hogy jövőre ilyenkor ez a fájdalom és a problémák már rég a múlté lesznek.
2024. jún. 17. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Ez sokáig nagyon sokáig nagyon nagyon sz@r lesz.

Szerencsés vagy ha sok a barátod és programod akkor hamarabb telik az idő

2024. jún. 18. 02:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam így, mint te Kérdező. Nekem az segített, hogy már nagyon untam, hogy annyi ideig egyoldalúan nekem fontos az egész, és a másik meg lezárta. Beletörődtem.

Évek után visszanézve azt mondom, hogy nem kellett volna ennyi időt pazarolni gyászra. Attól nem jön vissza, hogy az ember magát gyötri.

Megértettem, hogy egy bizonyos személyiségtipus a gyengém, aki kiváltja belőlem ezt a ragaszkodást. És rengeteg ilyen nő van még, tehát mivel az előzőnek vége (nálatok is borítékolva volt, hogy szétmegy), ezért most azt kell megtalálnod, akivel viszont ennél sokkal jobban működtök.

Szóval szerintem most inkább lehetőséget láss ebben, hogy megtalálhatod azt, akivel működsz is. Tudom, hogy most őhozzá ragaszkodsz, és ezt nem tudod megtenni.

Én azóta már találkoztam olyan nővel, akivel azt a lányt felülírja sok dologban, pedig akkor nem hittem ebben. Más dolgokban nem tudtunk megegyezni, és nem lett belőle kapcsolat. De legalább láttam azt, hogy van még sokkal jobb is annál, mint az a lány volt pár éve.

Ne ragadj bele ebbe az egészbe, és ne vesztegesd az időt. Ezt kezdd el tudatosítani, hogy ablakon kidobott idő ez, és a nyarad, az éved fölöslegesen megy el.

2024. jún. 18. 06:27
 5/8 anonim ***** válasza:
A pszichológus jóformán arra jó, hogy kibeszéled magad és talán rájössz, hogy ő már neked elvesztegetett idő. De neked kell túllépni rajta, el kell fogadni, hogy vége, hogy megbántott és szépen idővel, türelemmel el fog múlni a rossz érzés.
2024. jún. 18. 07:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok mindenkinek, aki elolvasta és időt szánt rám, válaszolt a levelemre. Különösen köszönöm a 4-es válaszadónak, aki sok mindenre rávilágított. Nagyon nehéz, de be kell látnom, hogy a helyes út tényleg az, ha elfogadom, hogy vége, és nem gyászolom őt tovább, így nem vesztegetem az időmet és az energiámat. Egész éjszaka ezen gondolkodtam, és arra a következtetésre jutottam, hogy talán soha nem is szeretett igazán. Mert aki 1,5 év után ilyet mond a társának, hogy a távollétében nyugodtan csajozzon, csak ő ne tudjon róla, annál már nem hiszem el, hogy bármiféle szívből jövő szeretet létezik. De ami igazán megvágott és megdöbbentett az az, hogy ezt ő tényleg komolyan gondolhatta, és csak szórakozhatott mind ez idáig velem.
2024. jún. 18. 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy valószínűleg nem voltak komolyak az érzései.

Gondolom jött egy lehetősége nyaralás alatt s azért rágott be mert azt hitte neki ez jár.

nem tetszett neki, hogy a valóság talaján maradtál s közölted ez nem így működik. Szembesitetted a kijelentése mekkora gáz s nem tetszett az egojának, hogy rosszul illene éreznie magát. Ezért háritaná rád a felelősséget.

Aki pedig így gondolkodik az nem ma kezdte ezt, segít túllépni ha visszagondolsz apró jelekre amiket eddig mutatott.

Kitartás

2024. jún. 18. 12:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Nagyon jól rátapintottál a lényegre, teljesen egyetértek veled. Ezek a gondolatok már korábban is megfogalmazódtak bennem, de sosem állt össze valahogy teljesen a kép. Most visszagondolva rengeteg jel utalt a végkifejletre, és az elcsípett szavaiból is látszott, hogy erre készült. Sokszor beszélt az exeiről, akiket hasonló módon hagyott el, mint engem. A nyaralása előtt megismert egy új férfi kollégát, akivel pár nap alatt nagyon jó viszonyba kerültek, esti chatelések, még mellettem az ágyban is. Valószínűleg ő volt az a valaki. De már mindegy is. Nagyon hasznos volt a válaszod, mégegyszer köszönöm.
2024. jún. 18. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!