Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő amíg elfelejtem őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő amíg elfelejtem őt?

Figyelt kérdés
Ma van két hete, hogy szakítottunk a barátnőmmel, toxikus kapcsolat volt de nagyon szerettem, nagyon hiányzik, nem tudom miért, mert tönkre tett, de nem tudom magam túl tenni rajta, hogy szét mentünk... Volt már pár kapcsolatom, de most mást érzek, minden nap szomorú vagyok, hogy ő már nincs az életemben, mennyi idő amíg elfelejtem vagy mit tanácsoltok, hogy könnyebb legyen?

2024. júl. 12. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

30F egy éve mentünk szét és még mindig fáj és ugyan úgy toxikus volt.

Ideig óráig a munkába menekülés segít.

2024. júl. 12. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz vmi másik csaj akin kattogj.
2024. júl. 12. 20:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Rám írt egy lány, próbálok beszélgetni vele, hogy felejtsek de nem megy, csak a volt barátnőm jár az eszemben, még mindig szerelmes vagyok belé pedig egy zombi lettem, már nincs semmi hobbim, minden barátommal megszakitottam a kapcsolatot már rég, miatta... Hiába is gondolkozok a kibekulesen, toxikus volt nagyon, semmi jövőnk nem lenne... Hiába szeretem, csak felejteni akarok de nem tudom hogy felejtsem el mihamarabb és ne gondoljak már rá
2024. júl. 12. 21:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ember függő. Átlag embernek 3 hónap, de nagyon változó. Ismerek olyat, aki 1.5 éve küzd a fájdalmával.

Ne arra használd a más nőkkel való kapcsolatfelvételt, hogy felejts.

Adj időt magadnak és teret a gyásznak.

A nem feldolgozott szakítással a lehető legrosszabb párkapcsolatba, nőzésbe menekülni. Felfokozza sok emberben az érzelmeket, hormonálisan i stabilabbá tesz.

Jómagam azzal küzdök, hogy teret adjak s hagyjam békén azt a férfit, akibe beleszerettem egy game talin... Neki viszont nagyon friss a szakítás.

Több, mint 10 éve ismerjük egymást game-ről. Jó a kémiánk, de nemet mondunk egymásnak, beszéltük is, hogy neki laza 1 év lehet kelleni fog gyászfolyamatnak, de a biológiánk dolgozik, nekem pedig ez így nem okés.

Gyászolja csak meg, tegye magát rendbe. Tiszteletben tartom ezt. Nekem pedig nem fér bele a párkapcsolaton kívüli szex.

De beszéltük, hogy lehet érdemes lenne majd esélyt adni ennek a kapcsolatnak, ha eljön ideje.

Igaz... Minden nap vágyok rá, sírok, fel vagyok borulva, hiányzik... és nem a legkellemesebb, hogy tudod szabad az út, de ott van egy volt kapcsolat, egymásik nő pedig a fejében, szívében.

Gyászold csak meg és sírj, ha úgy vagy, add ki magadból.

Mellette pedig több sport, szabadtéri progik.

2024. júl. 12. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
9, lassan 10 éve mentünk szét, még mindig hiányzik. Nem tudom megmagyarázni miért, pedig lelkileg totál kicsinált, mondjuk én is őt, de hiányzik, sokat gondolok rá. Az emlékek halványultak, sok emlék már eltűnt, de a punciját sosem feledem és, hogy milyen szép és aranyos volt. 30+F
2024. júl. 12. 23:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Legalább egy év. Ha tovább tart és ugyanúgy fáj akkor rossz a kötődési minta és pszichológushoz kéne járni.
2024. júl. 14. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt el ba*sztad. Majd elmúlik hamarosan. Ne görcsölj!
2024. júl. 15. 01:27
 8/11 anonim ***** válasza:

"csak a volt barátnőm jár az eszemben, még mindig szerelmes vagyok belé pedig egy zombi lettem, már nincs semmi hobbim, minden barátommal megszakitottam a kapcsolatot már rég, miatta..."

Ha ezt tetted, vagy nem is voltak barátaid, vagy te is ugyanolyan beteg vagy, mint az excsajod...

2024. júl. 15. 23:50
 9/11 anonim ***** válasza:

"Rám írt egy lány, próbálok beszélgetni vele, hogy felejtsek de nem megy, csak a volt barátnőm jár az eszemben"

Majd ha túl leszel az exeden, utána ismerkedj!

2024. júl. 16. 11:59
 10/11 A kérdező kommentje:

8-asnak:

Az betegség, hogy mindent felaldoztam miatta, minden időmet csak hogy neki szenteljem magam? Ha igen akkor legközelebb mit csináljak másképp? Ne éljem bele magam annyira a kapcsolatba?

2024. júl. 16. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!