Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, ha már nem inspirál?
De miért mástól várod, hogy megoldja az életedet?
Az én pasim is a kanapén tesped, és minden másnap más édességgel állít haza a boltból. De ez nem azt jelenti, hogy azokat nekem a számba is kell tolnom.
Ha rajta múlik, akkor mi is a kanapén fetrengve halunk meg, de én ha ki akarok mozdulni, akkor intézem magam és megyünk. Legyen szó kirándulásról, vagy utazásról, megszervezem. Útvonal, vonatjegy, szállás, akármi és már megyünk is. Vagy azt várod, hogy majd fizeti a te költségeidet is, csak az sajnos nem jut eszébe? Ez tart vissza attól, hogy utazz?
Szerintem el kéne döntened, hogy kell-e neked ez a pasi vagy nem kell. De a pénze azért jó, mert még az albérletet se tudod kifizetni? Talán nem kellett volna gyereket szülni a semmire.
Szerintem szakíts, hadd találjon magának valakit, aki szereti is öt.
A változásra van esély persze, amint rájössz, hogy a motiváció belülröl jön, de ha arra vársz, hogy majd valaki megoldja helyetted, akkor sokat kell várnod.
Miert ot hibaztatod ?
Jelenleg munkanelkuli, mibol vinne titeket nyaralgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!