Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak egy idegileg gyenge lánnyal??
Sajnos sok tragédia volt az életében, volt párja majd apukája elhunyt 3-4éve. Utána kapott egy kisebb idegösszeomlást , depresszió, pia, mai napig nem egyértelmű de lehet volt ott egy gyenge öngyilkossági kisérlet is, ukrán cigi...Családi házban él, jártam fel segíteni neki én húztam ki a gödörből, barátkozósdi nagyon jó volt, közben nekem volt egy rövid kapcsolatom, ő neki is voltak randijai...Végűl egymásba gabajodtunk. De nem megy a kapcsolatosdi, az ágyban 0. 4hónap alatt nem volt szex, az aktusról kb tiniként gondolkodik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt egy kis magyarázat. Ha müködik a link.
Türelmes voltam vártam rá, de komolyan ettől a kínlódástól már lassan nekem sics kedvem hozzá, kiábrándító 2-4 órát izgatni és közben nincs semmi.
Volt már a 4 hónap alatt egy időszak amikor erősen gondolkodtam a szakításon, de (volt) barátságunkra való tekintettel megbocsátottam. Félek ha elhagyom kárt tesz magában, tárgyakban szerintem szokott, elég furcsa hogy apró veszekedések után mindig megsérűl valami.
Normálisan:
"Zsuzsa szakítok veled!"
Szólj a barátainak, szülőnek, testvérének, hogy nézzenek rá ha egyszer szegény idegállapota nincs rendben, a többi nem a te dolgod.
Hogyan? Gyorsan, tisztán, végleg.
Közlöd, hogy részedről vége ès megszakítasz minden kapcsolatot. Ahogy az egyes írta, előtte szólj a közeli embereknek, hogy vigyázzanak rá, mert szerinted nincs rendben és ennyi. Semmi többel nem tartozol neki.
#2 A kérdező leírta, hogy a lány édesapja és az akkori párja nagyon kis eltéréssel halt meg. Nem csoda, hogy szegény csaj összeomlott.
Itt inkább szakszerű (ha kell, gyógyszeres) segítségre lenne szükség. A te döntésed, hogy szereted-e annyira, hogy ezt végigcsináld vele.
Persze érthető, ha nem, de akkor tényleg szólj szakítás előtt azoknak, akik majd mellette állnak a későbbiekben.
#5! Remélem még nem kaptál túl sok ismerkedős privátot:))
Azt gondolod minden ilyen pasi fél hogy hosszútávon kevés neked és csak ultra rövid távra kellesz??
Sokaknak magyarázat, barátkozósdi nagyon ment nekem ezzel a lánnyal, barátságból kapcsolat a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!