Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, hogy összejönnél a 10/10-es nagy Ő-vel, de 2 hét után kiderülne, hogy Fideszes?
Én szégyellném magam, ha csak 2 hét után derülnének ki számomra a legfontosabb jellemvonásai, és a személyekhez, dolgokhoz kapcsolódó preferenciái, elvárasai.
Kb. 7x1 órás beszélgetésből akár sokkal többet is képes vagyok megtudni bárki jelleméről, világnézetéről, értelmi és érzelmi képességeiről vagy azok hiányosságairól, mint az általános iskolai, középiskolai, főiskolai/egyetemi osztálytársai, csoporttársai, de akár a legközelebb haverjai, barátjai, vagy éppen a saját rokonai ;)
Nos, nálam egy fideszes gyorsan lebukik a hiányosságaival.
És igen, az én liberális értékrendembe nem fér bele egy olyan emberrel vállalt testi-lelki közösség, aki egy tolvaj, népsanyargató, antidemokratikus, fasiszta-náci párttal szimpatizál!
Annak csak egy Mihazánkos vagy egy másik fideszes való, nem egy liberális entellektüell... '
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!