Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennél, hogy összejönnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, hogy összejönnél a 10/10-es nagy Ő-vel, de 2 hét után kiderülne, hogy Fideszes?

Figyelt kérdés
De most komolyan, képzeld el!!!!!

júl. 6. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem lehet 10/10-es az, aki fideszes, mert a 10/10-hez nálam a magas intellektus és az etikus magatartás is hozzátartozik. A fideszesekből a kettő közül minimum az egyik hiányzik.
júl. 7. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már eleve nem lehet 10/10es
júl. 7. 17:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Nyilván így már nem 10/10. Úgy értem, hogy a kapcsolat 14 napjáig minden kib.szott tökéletes, jókat beszélgettek, jókat szexeltek, tökéletesen is néz ki, kiderül, hogy még közös hobbitok is van, erre bumm, a 14. napon kiderül, hogy Fideszes. Így értettem.
júl. 7. 20:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Én szégyellném magam, ha csak 2 hét után derülnének ki számomra a legfontosabb jellemvonásai, és a személyekhez, dolgokhoz kapcsolódó preferenciái, elvárasai.

Kb. 7x1 órás beszélgetésből akár sokkal többet is képes vagyok megtudni bárki jelleméről, világnézetéről, értelmi és érzelmi képességeiről vagy azok hiányosságairól, mint az általános iskolai, középiskolai, főiskolai/egyetemi osztálytársai, csoporttársai, de akár a legközelebb haverjai, barátjai, vagy éppen a saját rokonai ;)

júl. 8. 05:47
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Elképzelem lefekszem valakivel és megkérdezem kire szavazol. Ja te nem arra akire én, akkor keresek mást. Pedig szeretlek. Ez elég vicces.
júl. 8. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Nos, nálam egy fideszes gyorsan lebukik a hiányosságaival.

És igen, az én liberális értékrendembe nem fér bele egy olyan emberrel vállalt testi-lelki közösség, aki egy tolvaj, népsanyargató, antidemokratikus, fasiszta-náci párttal szimpatizál!

Annak csak egy Mihazánkos vagy egy másik fideszes való, nem egy liberális entellektüell... '

:D

júl. 8. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az első randin legkésőbb kiderülnek.
júl. 8. 12:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz elképzelnem, hogy ilyen esetben ez korábban nem ütközik ki. De ha mégis ez lenne... akkor már nem lenne nekem 10/10es és szakítanék.
júl. 8. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!