Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elmondtam neki, hogy ő számomr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam neki, hogy ő számomra a nagy Ő, egy hét múlva szakított. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy évet voltunk együtt. Volt néhány nézeteltérésünk, de jó kapcsolatunk volt, velem tervezte a jövőjét, beszélgettünk is erről. Egy ilyen alkalommal elmondtam neki, hogy úgy érzem, benne megtaláltam a társam egy életre. Után kissé fura lett, majd egy hét múlva szakított.

2021. júl. 10. 23:46
A kérdező szavazást indított:
Szerezd vissza
Mondj le róla
Más,leírom.
35 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő nem érezte ugyanezt. Másra nem igazán tudok gondolni így ismeretlenül.
2021. júl. 10. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Elmondta miért szakított veled?
2021. júl. 10. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Ráébredt a vallomásod hatására, hogy neki viszont nem te vagy a nagy Ő. Felejtsd el. Illúziónak jó voltál, meg szexre, de nem szerelmes beléd.
2021. júl. 11. 00:50
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Vagy csak nem èrezte igaznak a szavaid. Èn is voltam így. A csaj azt àllította hogy sosem èrzett mèg ilyet stb...stb...

Csak a tettei mondtak teljesen màst.

Az ilyen kijelentèsekhez fel is kell àm nőni

2021. júl. 11. 01:34
 5/7 anonim ***** válasza:
98%

Ne búsulj, az életben jó pár olyan ember van, akiből lehet igazi.

Nincs olyan, hogy "egyetlen 1 ember lehet csak az igazi, és csak meg kell találni". Ha találsz valakit, aki esélyes, mert passzol hozzád, akkor azzal közös idő, türelem, komprumisszum stb és idővel igazivá válik.

2021. júl. 11. 01:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő nem érezte veled kapcsolatban ugyanezt.
2021. júl. 11. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugásra használt
2021. júl. 11. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!