Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam neki, hogy ő számomra a nagy Ő, egy hét múlva szakított. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy évet voltunk együtt. Volt néhány nézeteltérésünk, de jó kapcsolatunk volt, velem tervezte a jövőjét, beszélgettünk is erről. Egy ilyen alkalommal elmondtam neki, hogy úgy érzem, benne megtaláltam a társam egy életre. Után kissé fura lett, majd egy hét múlva szakított.2021. júl. 10. 23:46
A kérdező szavazást indított:
Szerezd vissza
Mondj le róla
Más,leírom.
35 szavazat
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg ő nem érezte ugyanezt. Másra nem igazán tudok gondolni így ismeretlenül.
3/7 anonim válasza:
Ráébredt a vallomásod hatására, hogy neki viszont nem te vagy a nagy Ő. Felejtsd el. Illúziónak jó voltál, meg szexre, de nem szerelmes beléd.
4/7 anonim válasza:
Vagy csak nem èrezte igaznak a szavaid. Èn is voltam így. A csaj azt àllította hogy sosem èrzett mèg ilyet stb...stb...
Csak a tettei mondtak teljesen màst.
Az ilyen kijelentèsekhez fel is kell àm nőni
5/7 anonim válasza:
Ne búsulj, az életben jó pár olyan ember van, akiből lehet igazi.
Nincs olyan, hogy "egyetlen 1 ember lehet csak az igazi, és csak meg kell találni". Ha találsz valakit, aki esélyes, mert passzol hozzád, akkor azzal közös idő, türelem, komprumisszum stb és idővel igazivá válik.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ő nem érezte veled kapcsolatban ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!