Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már valakiről, hogy ő a nagy Ő, és estél pofára?
Figyelt kérdés
Exem fél éve költözött el, mert sokat, veszekedtünk. Beismertem, hogy a gondjaimat nem tudom megoldani segítség nélkül és elkezdtem terápiára járni. Az eltelt fél évben ugyanúgy találkozgattunk, átjártunk egymáshoz aludni. Voltak hullámhegyek-völgyek, de végig hittem és hiszem most is, hogy mi ketten összetartozunk. De már társkeresőzik, és tegnap láttam egy másik nővel a lépcsőház előtt, este 8kor, így egyértelműen ott aludt. És én még mindig nem tudom elfogadni, hogy nem közös a jövőnk és nem tudom mi legyen. Sokan vannak mellettem, barátok, akikkel programot csinálhatok vagy csak sírhatok a vállukon, van egy kiskutyám aki lefoglal de képtelen vagyok nem őt szeretni, látom magunkat idősebben, ráncosabban, kézenfogva és soha nem éreztem így egyik páromnál sem. Segítsetek, mit tehetnék? Úgy érzem mintha víz alatt lennék és nem tudom mi a reális, 35 évesen teljesen összeomlottam.2020. dec. 27. 18:58
2/3 anonim válasza:
"Érezted már valakiről, hogy ő a nagy Ő, és estél pofára?"
🙋♂️🙋♂️🙋♂️
tl;dr: Borzasztó érzés, nem kívánom senkinek. Fel fogod szépen lassan idővel dolgozni, nagyon remélem! Én is nagyon nehezen, de túltettem magamat a dolgon. Nekem is sokat segítettek a barátaim, család meg a cicóm.
Én picit több voltam nálad és amikor ezt kibeszéltük, akkor kijött a végén, hogy nálam is lehet az az effektus erősített az érzésen, hogy már 40 vagyok (voltam akkor). Lehet ebben is vmi, attól függetlenül, hogy alapból is érzelmesebb típus vagyok és ezáltal könnyebbenben szerelembe is esek. :)
Drukkolok, hogy legyél túl rajta!
42F
3/3 anonim válasza:
Persze. Büdös hímringyó volt. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!