Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mik azok a tulajdonságok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a tulajdonságok, amikért szeretitek a párotokat, amit szerettek benne, amiért ő a nagy ő, és nem más?

Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
1%

Szeretem benne hogy jól keres, nem kell dolgozni járnom.Mellette nevelem a kettő közös gyerekünket.Háztartási munkákat végzek, nyelveket tanulok.Otthon sportolok.

34N

2021. júl. 8. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
26%

Függök tőle a szexben. Imádom, es hatalmas hatással van rám. Elég annyi is csak, hogy hozzá bújok.

Szex után is érzem azt a levegőben és ahogy érzem, úgy ő is, es allandoan dupla tripla szex lesz igy vele. Olyan betelhetetlen érzésem van vele. És őt is meglepi az egész amugy ami koztunk megy. Eleve ki sem nézte volna belőlem, meg saját magán is meg van lepődve, hogy miket kihozok belőle. A valódi ferfit ébresztettem fel benne. Ő meg bennem a nőt, mint vmi amazont.

Plusz elengedhetem magam érzelmileg, azaz szerethetem őt. Mert szívesen veszi, sőt várja is tőlem, neki ez nem teher, hanem ő is szeret.

Annyira a hatása alatt vagyok, mintha meg lennék hipnotizálva. És nem él vele vissza. Hanem hasonlóan szenvedélyes hozzám. Meg tudom vele élni a kapcsolatot.

Vele valami megfoghatatlant érzek köztünk.

És mindez nekem amúgy ijeszto is. Ennyire vki "kezében" lenni, ennyire átszellemülni, ennyire "fedetlenul" lenni vagy védtelen. Hatalmasat tudnék pofára esni. Mivel csak rajta múlik.

Biztonsági játékos vagyok amugy alapbol nagyon nem szoktam magam kiadni sem es beleélni sem magam semmibe, es most viszont hatalmas kockázatot vállaltam, hogy rábíztam magam egy férfire, de teljesen. Azaz úgy kijátszhatna ahogy csak tudna/akarna/ ahogy nem szégyelli.

De valamiert a tukorképem valahogy. Szenvedélyes, ragaszkodik, benne van az a hatalmas akarom.

Na es ez is. Nagyon de nagyon sok sracban nincs az a tűz, az az akarom, ami benne viszont már KAPASBOL megvolt ami nekem nagyon de nagyon kell egy sractol.

2021. júl. 8. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Azt mondják, ha megtaláltad a nagy ő-t, akkor érzed, mert valahogy más.

Na ez igaz is.

2021. júl. 8. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó ember, nem előítéletes, szereti a természetet, mindenben támogat és mellettem áll, törődő, és borzasztóan türelmes, megértő. Leginkább az utolsó kettő miatt, mások már egy hét után sírva menekültek volna tőlem a mentális bajaim miatt, de ő teljes mértékben megértő és türelmes velem. Ráadásul még az is egy plusz, hogy az érdeklődési körünk, a zenei stílusunk, és az öltözködési stílusunk is hasonló.
2021. júl. 12. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Egy csomó ember lehetne nagy ő.
2021. júl. 20. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!