Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfi is lehet a nagy ő, aki külsőre nem igazán az ideálom?
Figyelt kérdés
Vannak itt olyanok, akik olyan férfi mellett találták meg a boldogságot, akire először azt mondták, hogy ahh, na ő biztos nem?
Ismerkedem egy férfival, külsőre nem az esetem, de valahogy vonzódom hozzá. Eddig mindig olyanokkal jártam, akik nagyon nagyon tetszettek külsőre, de valahogy nem jött össze velük, volt, hogy csak szexre kellettem, volt, hogy pár év után, amikor elmúlt a lángolás, éreztem azt, hogy nagyon mások vagyunk. Ezt a srácot az én ízlésem szerint nem mondanám valami hú, de jóképűnek, viszont jól érzem magam vele. Pár napja elhívott randira. Kíváncsi lennék, hogy van-e itt olyan, aki esélyt adott ilyennek, és nem bánta meg?
2021. júl. 3. 16:27
1/4 anonim válasza:
Van 17 éve együtt vagyunk. Hasonló a humorunk, a gondolkodásunk, és nagyon határozott a viselkedése, amit az első perctől vonzónak láttam.
2/4 anonim válasza:
Az összhang a lényeg, nem a kűlső ...
3/4 anonim válasza:
Igen, ha megismered, talan változik a velemenyed
4/4 anonim válasza:
Igen. Ez a kettő független egymástól.
Csak a személyiség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!