Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az akire a nők inkább vágynak? Főleg külsőre.
Nyilván női hozzászólásokra vagyok kíváncsi inkább. De amúgy bárkiére.
Pl hogy nézzen ki?
Több átlagos típusból pl:
Izmos, magas,
- korszerű öltözködés-csak az újságra törekszik, legyen menő, trendi
,- kadét frizura vagy aszimmetrikus stílus , jóképű.
Vagy a karcsú, de nem túl izmos, átlagos testalkat,
-eleganciára törekvő, divatos-nem suttyós stílus, trendeket követi, de kifinimonult ,
-klasszikus, pompadour szerű frizura, átlagos arc.
Vagy átlagos alkat de nem kifejezetten karcsú
, -hippis stílus, vagy inkább csak az új dologra megy szintén,
-nem túl fantáziadús, egyszerűen vágott és befésült frizura, átlagos arc. Tehát viszonylag egyszerűbb.
Én e három féle férfival találkozok az életben legtöbbször külsőre, arra vagyok kíváncsi nő szemmel melyik imponál leginkább?
Illetőleg saját összeállításra is kíváncsi vagyok a realitás mellett.
Köszi ;-)
Azt is írjátok kérlek a válaszba hogy a három felvázoltból melyik nyer. Köszi!
Ja amugy a szövegben:
*kifinomult
Bocsánat, elírtam.
Én inkább alternatívabb körökben mozgok, szóval ha muszáj lenne a háromból választani, akkor legyen a harmadik.
Egyébként pedig a szőrös, szakállas, mackósabb testalkatú, lazábban öltözködő (pl a párom szinte csak zenekaros pólókat hord) férfiak a zsánereim.
Izmos, nem túl magas. Ne érdekelje a divat, legyen saját, egyedi stílusa. Ne féljen melegítőben vagy munkásruhában az utcára lépni, ne öltözzön ki mindenhova, de fel tudjon öltözni elegánsan, ha az esemény megkívánja. A haj mindegy, csak jól álljon neki és ne a "minden második pasi aki szembejön veled" haja legyen.
Szóval a fentiek közül egyik sem.
Ha nagyon atlagot szeretnel vonni kb ez:
185 cm magas, izmos, de inkabb szalkasan, rovid belott haj, 3-4 mm szakall, sotet szemek, markans arc, eros allkapocs,
Stilusra, oltonyos inges, vagy igenyes kozott plucsik amik feszulnek rajta, bor cipo, es ora.
Én kimaradtam a listáról.:
Átlagos testalkatú, 180 cm alatti, sváb származású, 2-3 pamut pulóverrel -alatta pamut ing, vagy galléros fehér pamut póló- és egy farmerrel öltözködő, 3 éve vásárolt -és még 3-4 évig szolgáló- barna bőrcipőt hordó, a nők által elhanyagolt 30 éves diplomás férfi. Divathoz nem értek (nem is érdekel), ékszert nem hordok, karórám sincs, olcsó, pár ezer Ft-os telefonom pontosan mutatja az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!