Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha nektek tényleg tetszik egy nő külsőre, belsőre is, akkor számít nektek, hogy nem az a anyanyelve mint nektek, de jól beszéli, viszont hibázik is?
Ha amúgy bejönne nektek külsőre is tetszene meg belsőre is, jól kijöttök, szimpatikus, sok mindenben hasonlítotok természetileg, de nem az az anyanyelve mint nektek, viszont jól beszéli, de azért hallani, hogy más hangsúllyal beszél és csinál hibákat is. Nektek ez akadály lenne, hogy kezdeményezzetek, hogy elinduljon valami köztetek? Vagy inkább hagynátok és keresnétek mást, akivel egyezik az anyanyelvetek és nem csinál hibákat?
Kérlek titeket írjatok kort és nemet is. Jöhetnek válaszok nőktől is akiknek van ilyen téren tapasztalatuk. Előre is köszönöm a válaszokat.
Nőként tudok neked válaszolni, én vagyok magyar a párom pedig külföldi, tanulom az ő nyelvét, soha senki nem tett bármi megjegyzést arra hogy valamit hibásan mondtam, a kérésemre kijavítanak ha hibázok (csak így fogom megtanulni). Ő is és a családja is nagyon boldog volt mikor kiderült, hogy beszélem a nyelvüket, előtte az anyukája aggódott hogy hogyan fogunk majd kommunikálni :) Nem is tudok olyan helyzetet elképzelni, ahol valaki emiatt hátrányba lenne, hogy töri magát azért hogy megtanuljon egy nyelvet. Ráadásul ha a magyarról beszélünk, a világ legnehezebb nyelvei között van, szerintem egy külföldi sosem fogja tudni elsajátítani anyanyelvi szinten, gondolj csak bele hány valóban magyar anyanyelvű nem tud helyesen írni és beszélni :)
Arról nem is beszélve, hogy milyen vicces tud lenni egy-egy hibásan összeállított mondat vagy szó, mi sokszor gurulunk a nevetéstől azon amit mondok, nem mindig sikerül helyes használni a szókincset :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!