Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, hogy összejönnél a 10/10-es nagy Ő-vel, de 2 hét után kiderülne, hogy Fideszes?
Figyelt kérdés
De most komolyan, képzeld el!!!!!júl. 6. 22:07
1/18 anonim válasza:
Sokkolna, mert a fidesz birkák általában rendkívül alacsony intelligenciaszinttel rendelkeznek.
2/18 anonim válasza:
Én is fideszes vagyok és enyhén rasszista, viszont megtűrök magam körül mindenkit, mert elfogadtam a világ ilyen.
3/18 anonim válasza:
Nem politizálok, így nem érdekelne ez a téma. Másról beszélgetnénk.
4/18 anonim válasza:
Beszélgetnék vele a kényes kérdésekről.
Ebből kb. kiderülne, hogy csak naiv, vagy ostoba, esetleg egyenesen gonosz.
Az utóbbi kettő az ismerkedés végét jelentené.
5/18 anonim válasza:
Nem hiszem hogy minden fideszes agymosott birka lenne, ahogy azt sem, hogy minden ellenzéki értelmes, okos szent.
6/18 anonim válasza:
Ha állandó téma lenne a politika, elköszönnék. Ha nem mániákus, engem nem érdekel, kire szavaz. Én egyik párthoz se húzok, szerintem egyik kutya, másik eb.
7/18 anonim válasza:
Politikai irány miatt elhagyni valakit elég gyenge kifogás lenne.
9/18 anonim válasza:
Szerintem a fideszre csak a vén komcsi nyuggerek meg a putrisok szavaznak,én meg úgysem randiznék egyik csoportba tartozó emberrel sem.
10/18 anonim válasza:
Fidernyáknak lenni kizáró tényező, emberileg nem üti meg a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!