Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok elfelejteni a régi párotokat,ha nagyon szerettétek?
10-nek: Te tényleg nem tudsz olvasni, ne haragudj. Ki a franc írta,hogy nem vagyok túl rajta? Neked mi a nem egyértelmű abban, hogy neki is megmondtam,hogy már nem szeretném vele újrakezdeni,hiába hiányzom neki. Ő nincs túl rajtam.Capiche?
Mi a francot kellene belátnom? Na jó,...szóval túl vagyok rajta. Az,hogy nem vagyok tahó paraszt és érdekel az ő lelkivilága ennyi együtt töltött év után, az nálam evidens. Ha ez valakinél nem működik,hidegen hagyja,az az ő baja,lelkileg elég sivár lehet.Nekem semmi bajom a régi párjaimmal,teljesen normális,hogy barátok maradtunk. Hülyeségeket meg ne írj lécci,hogy mit kivel kellene megbeszélnem.Ez ökörség,hogy " Azt pedig....benne a jövőt."
Roppant egyszerűen. Magam elé képzeltem azt a vigyorgó arcot,amikor bejelentette, hogy mást szeret és most megy is hozzá szexelni.
Ez olyan hatásos,hogy nemhogy nem kínlódtam utána,de megundorodtam tőle.:)És ez tart is, sőt erősödött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!